De Benefit Night komt dichterbij!

Op 4 november 2017 organiseren wij, het Friendship Sports Centre en Only Friends, voor de vijfde keer onze Benefit Night. Voor deze bijzondere jubileum editie is niemand minder dan Humberto Tan uw gastheer van de avond en begeleidt Stephan Geuzenbroek met zijn band diverse artiesten van internationale allure. Welke artiesten dit zijn is nog een verrassing! Ook hebben we een heerlijk drie-gangen menu met mooie wijnen voor u samengesteld. Het wordt een avond vol entertainment, lekker eten & drinken, bijzondere veilingitems en een loterij vol mooie prijzen! Komt u deze bijzondere avond met ons vieren? Uw deelname zorgt er mede voor dat kinderen en jongeren met een beperking kunnen blijven sporten op het Friendship Sports Centre. Een tafel (10 personen) kost EUR 2.500,- excl. btw. Neem voor reserveringen en meer informatie contact op met Yvonne Wayper: y.wayper@friendshipsc.nl