Afsluiting ring A10 Noord

Van vrijdag 31 juli 21.00 uur tot maandag 10 augustus 05.00 uur is de buitenring van de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en Coenplein geheel afgesloten, inclusief alle op- en afritten (S114, S115, S116, S117 en S118). Het verkeer wordt geadviseerd een ‘rondje ring’ te rijden en wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West. Men moet rekening houden met flinke extra reistijd, die kan oplopen tot meer dan een uur.

Een rondje ring

  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en de A10 Noord binnenring (richting Utrecht/Amersfoort);
  • Verkeer naar en vanuit Amsterdam Noord kan de stad binnenrijden en verlaten via de op- en afritten op de A10 Noord binnenring.
  • Verkeer naar IJburg en Zeeburg rijdt via de A10 Noord binnenring, afrit S114 (Zeeburg, IJburg, Artis) of via de A1, afrit Diemen/Amsterdam-IJburg (2).

Ook in de dagen voorafgaand aan de volledige afsluiting kan er hinder zijn door voorbereidende werkzaamheden. Het gaat dan om het afsluiten van rijstroken en mogelijk op- en afritten.

De A10 Noord binnenring richting Utrecht en Amersfoort blijft wel open.

Ook werkzaamheden op de IJdoorlaan

Van 31 juli tot 10 augustus werkt de gemeente Landsmeer aan de tweede fase van de IJdoornlaan. Het gedeelte Zuideinde tot en met het kruispunt A10 op-/afrit richting de Coentunnel is dan afgesloten voor verkeer. Vanuit Landsmeer is daardoor zowel de oprit naar de A10 als de IJdoornlaan richting Amsterdam niet te bereiken. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.