Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

Myron Gebbink bij Only Friends!

Myron Gebbink treedt in de voetsporen van zijn vader! Per 1 januari 2016 is hij geïnstalleerd als tweede werknemer van Only Friends. Heel bijzonder omdat het Friendship sports Centre en Only Friends bestaan dankzij Myron en Dennis Gebbink. Myron heeft hiervoor in het Nederlands Olympisch elftal gevoetbald en heeft als eerste student met een beperking het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) afgerond.

Myron versterkt het team op alle afdelingen, met de nadruk op voetbal. Omdat Myron naast de sportiviteit ook de bevlogenheid van zijn vader heeft meegekregen, verzorgt hij ook verschillende presentaties voor Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven