Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

FAQ

Wat is het verschil tussen het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends?

Wij maken graag de vergelijking met onze stadsgenoten: het Friendship Sports Centre is de Johan Cruyff Arena en Sportclub Only Friends is AFC Ajax. Het Centre is het huis van Only Friends waar ook andere groepen welkom zijn.

Kan ik sporten bij Only Friends?

Sportclub Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Het mooie van Only Friends is dat zij zelf geen beperking kennen. De slogan is dan ook: Je bent goed zoals je bent. Neem voor meer informatie contact op met Only Friends via info@onlyfriends.nl of kijk op de website www.onlyfriends.nl.

Kan ik ook zwemmen op het Friendship Sports Centre?

Het Friendship Sports Centre biedt vrij zwemmen (Friendship Zwemmen) aan voor volwassenen met een medische voorkeur voor warmer zwembadwater. Meer informatie hierover vind je op onze website. Door externe partijen worden er tevens zwemlessen voor kinderen aangeboden. Op de website onder Zwemaanbod FSC/Zwempartners vind je de partners die deze activiteiten aanbieden.

Hoe kan ik het Friendship Sports Centre helpen?

Je kunt het Friendship Sports Centre op meerdere manieren steunen: bijvoorbeeld door een (eenmalige) donatie, je naambordje op onze Wall of Friends maar ook zakelijk zijn er vele opties om mee te helpen aan de droom om 100 jaar te worden. Neem een kijkje op onze website of neem contact op via info@friendshipsc.nl. Je kunt ook een eenmalige overschrijving doen op rekeningnummer NL38RABO0140582150 t.n.v Friendship Sports Centre, o.v.v. Donatie FSC. Wilt u liever via automatische incasso doneren, neem dan contact op met Sjoukje Huisman via administratie@friendshipsc.nl.

Kan ik ook een vergadering boeken op het Friendship Sports Centre?

Dat kan zeker! Op het Friendship Sports Centre zijn diverse vergaderzalen waar je terecht kunt met je afdeling om te vergaderen. Het Friendship Sports Centre is een unieke locatie met grote mogelijkheden voor zowel kleine meetings als grote sportdagen. Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Evenementen via evenementen@friendshipsc.nl of telefonisch op 020 333 1234. Kijk alvast voor mogelijkheden op onze website.

Scroll naar boven