Bel ons op:

020 333 1234

Stuur ons een mail:

info@friendshipsc.nl

Wil je meer informatie over de sporten op het centre?

Bezoek de website van Only Friends

Adresgegevens

Locatie
Friendship Sports Centre Amsterdam
Beemsterstraat 652
1027ED Amsterdam

Routebeschrijving

Het Friendship Sports Centre ligt aan de noordzijde van de ring van Amsterdam.

Komend vanuit de richting A1/A2 (Zeeburgertunnel) de afslag S115 nemen. Aan het einde van de afrit linksaf en bij de rotonde rechtsaf. U rijdt nu op de IJdoornlaan. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Bij het 2e verkeerslicht gaat u rechtsaf de Beemsterstraat in. Aan het einde van de Beemsterstraat rijdt u rechtdoor onder het viaduct door en na ca. 300 meter ziet u aan uw rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

Vanuit de richting A4/A9 (Coentunnel) de afslag S116 nemen. Aan het einde van de afrit rechtsaf en gelijk weer rechtsaf. Bij het 1ste stoplicht gaat u linksaf. U rijdt nu op de IJdoornlaan. Bij het 3e verkeerslicht gaat linksaf de Beemsterstraat in. Aan het einde van de Beemsterstraat rijdt u rechtdoor onder het viaduct van de A10 door en na ca. 300 meter ziet u aan uw rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

Aan uw linkerhand ziet u de entree met oprijlaan naar het terrein van het Friendship Sports Centre. Op het terrein van het Friendship Sports Centre kan men voor €5,00 per auto op het parkeerdek parkeren. Door tegen betaling op ons parkeerdek te parkeren, steunt u het Friendship Sports Centre.

Google maps