Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

Gewichtige dames

Het Friendship Sports Centre organiseert in samenwerking met Stichting Doras zwemactiviteiten voor dames met gewichtsproblemen. Iedere dinsdagochtend zwemmen 18 gewichtige dames in het extra verwarmde zwembad van het Friendship Sports Centre. Inmiddels zijn de eerste 5 lessen achter de rug en de dames zijn zo enthousiast dat de volgende 5 binnenkort ook van start gaan! De lessen worden verzorgd door Wim Roos van Aqua-Line. Heeft u ook om medische redenen een voorkeur voor extra warm water en wilt u weten wat de mogelijkheden op het Friendship Sports Centre zijn? Neem dan contact op met Els Bijl via e.bijl@friendshipsc.nl Bij voldoende animo zal er een extra zwemuur gestart worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven