Iedere Meter Telt staat op de kaart!

De eerste editie van Iedere Meter Telt zit erop! Met ruim 250 enthousiaste lopers en een opbrengst van ruim 32.000 euro kunnen we het wat ons betreft een groot succes noemen. Het weer zat ook mee, op een paar druppels na lachte het zonnetje ons toe. We hadden hele jonge lopertjes, lopers in mantelpak met aktetas, oudere lopers van Older Friends, lopers en rolstoellopers van Only Friends, Tijmen van Only Friends die op zijn fiets niet meer te stoppen was, duurlopers van Universal Media en natuurlijk onze eigen lopers van het Friendship Sports Centre. Ieder zijn eigen afstand, want: ‘Je bent goed zoals je bent!’

Enthousiaste artiesten

In het midden van de sintelbaan, op het kunstgrasveld, stond een podium waar dj Bert voor lekkere tunes zorgde en de lopers en het publiek aanmoedigde en opzweepte. Yes-R, Lange Frans, Quincy, Robert Leroy en Tino Martin hebben de longen uit het lijf gezongen en waren minstens zo enthousiast als de deelnemers: “Een geweldige zonovergoten middag vol muziek, sport en lieve mensen.” (Lange Frans) “Het was een prachtig evenement voor het Friendship Sports Centre en Only Friends! Ik hoop van harte dat er veel geld is opgehaald, deze stichting verdient veel aandacht en steun.” (Quincy) “Ik vond het super. Lieve mensen, fantastische doel, ik heb genoten!” (Yes-R) “Wat een geweldig bedrag hebben we opgehaald vandaag. Meer dan 30.000 euro en dat allemaal om de kinderen heerlijk te kunnen laten sporten. Vind het altijd een feest om een optreden te kunnen verzorgen voor Only Friends en bij te kunnen dragen voor het behoud van dit geweldige sportcentrum. Elk kind met welke beperking dan ook moet lekker kunnen sporten! En daar help ik graag aan mee!” (Robert Leroy) Wat een toppers. Oh nee, dat is een andere club.

Geoliede machine

Over toppers gesproken, er waren tijdens Iedere Meter Telt om precies te zijn 102 vrijwilligers op de been. Zij hebben keihard gewerkt om de organisatie gesmeerd te laten verlopen. En dat is gelukt, het was een geoliede machine! Wij zijn ontzettend trots op iedereen die met ons dit evenement mogelijk heeft gemaakt. Laten we afsluiten met de mooie woorden van DJ Bert: “Wat een geweldige dag was het op het Friendship Sports Centre in Amsterdam. De eerste editie van Iedere Meter Telt was geweldig georganiseerd. En wat een mooi bedrag is er opgehaald. Ik zeg: tot volgend jaar en verdubbelen.” Amen. Tot volgend jaar.