Friendship Sports Centre krijgt CBF certificaat

Op 1 juli 2016 kreeg Etienne Spee, directeur Friendship Sports Centre, het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) certificaat uitgereikt. Het CBF is een keurmerk voor goede doelen in Nederland, een onafhankelijke partij die de kwaliteit van stichtingen vaststelt.Het fungeert als een baken voor donateurs. De uitreiking gebeurde op het Centre, in het bijzijn van nog 80 stichtingen die eveneens het certificaat ontvingen. De presentatie werd verzorgd door Hella van der Wijst – presentatrice van onder meer ‘Bakkie Troost’, ‘Geloof en een Hoop Liefde’ ‘EO Metterdaad’ en ‘Brandpunt’ – en Roline de Wilde van het CBF, samen met een aantal gastsprekers: Michael Rutgers van het Longfonds (1ste keurmerkhouder) Tjipke Bergsma van War Child (100ste keurmerkhouder) Sonja Sars van Koepel de natuur- en milieufederaties (200ste keurmerkhouder) en Melanie van Campagne Huntington (1ste nieuwe erkenning).

Gesproken column en optreden daklozenkoor

Het was een veelzijdige middag met onder meer een gesproken column, een presentatie over self assesment, een optreden van daklozenkoor de Straatklinkers en een panelgesprek met vertegenwoordigers van het CBF keurmerk en nieuw onderscheiden organisaties. Uiteraard werd de dag feestelijk afgesloten met een borrel. Als Centre zijn we trots dat we dit evenement hebben mogen verzorgen in het bijzijn van zoveel verschillende mooie stichtingen. Het CBF certificaat prijkt inmiddels aan de muur!