Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

De Benefit Night komt snel dichterbij!

Op 5 november 2016 organiseren wij, het Friendship Sports Centre en Only Friends, voor de vierde keer onze Benefit Night. Voor deze avond toveren we de sportzaal om tot sprankelende dinerzaal en vieren we een mooi feest waar een sfeer van vriendschap en vrijgevigheid de boventoon voert.

Sprankelende presentatie en spetterende optredens

De presentatie is dit jaar in handen van Roué Verveer en Esther Schouten. Roué Verveer is, zoals hij het zelf omschrijft ‘comedian, cabaretier, auteur, acteur, entertainer… maar bovenal mens!’ en Esther Schouten is meervoudig wereldkampioen boksen en bovendien ambassadeur van Only Friends. Wat ons betreft een gouden combinatie! Ook hebben we spetterende optredens van niemand minder dan Karin Bloemen en Tino Martin op het programma staan. Kortom: het ordt een avond vol entertainment, spektakel, lekker eten & drinken, mooie veilingitems en een loterij vol prijzen.

Mooie veilingitems

Voor de veiling stellen de gebroeders Coronel een kartclinic ter beschikking en Vincent Janssen een voetbalclinic. En dat is nog maar een tipje van de sluier! We zijn druk bezig met het verzamelen van bijzondere veilingitems en prachtige prijzen. Komt u deze unieke avond vieren met ons? Uw deelname zorgt er mede voor dat kinderen en jongeren met een beperking kunnen blijven sporten op het Friendship Sports Centre. Een tafel (10 personen) kost EUR 2.500,- excl. btw en losse stoelen EUR 250,- excl. btw. Neem voor meer informatie contact op met met Els Bijl: e.bijl@friendshipsc.nl en inschrijven kan via deze link: http://friendshipsc.nl/evenementen/benefit-night/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven