Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

FSC in Het Parool: Deel 8!

Het is de blijdschap van de kinderen waarvoor hij het al zo veel jaren doet. “Neem bijvoorbeeld een rolstoelbasketballer met een meervoudige handicap, die zijn rolstoel bestuurt met zijn hoofd en scoort met de kleine beweging die hij kan maken met zijn hand, om vervolgens van oor tot oor te glimlachen.” In Het Parool van vrijdag 5 mei staat een mooi interview met Oom Eddie, vrijwilliger van het eerste uur bij Only Friends in het Friendship Sports Centre.  Steun en toeverlaat van iedereen. Lees het interview hier. Volgende week vrijdag alweer deel 9 van de serie over het Friendship Sports Centre en Only Friends, lezen jullie mee iedere week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven