Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

FSC in Het Parool: Deel 18

In Het Parool van vrijdag 14 juli staat alweer deel 18 van de reeks verhalen over het Friendship Sports Centre en Only Friends: zwemmen met de Edwin van der Sar Foundation. “Een sportcentrum met zo veel faciliteiten als hier is uniek, een pareltje.” Zo is het zwembad prikkelvrij. “Geen muziek – pas als ze daaraan toe zijn, speciaal licht, geen andere zwemmers, een lift die mensen het water in helpt en een verstelbare bodem.”, vertelt Maurice Brederode (41), directeur van de Van Der Sar Foundation. Lees het hele artikel hier. Volgende week vrijdag het slot: Friends in Shape.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven