Denis Brouwer neemt afscheid van bestuur Friendship Sports Centre

 

Denis Brouwer is een jeugdvriend van Dennis Gebbink, directeur van Only Friends en oprichter van het Friendship Sports Centre. Dennis en Denis zijn samen opgegroeid en kregen later allebei een kind met een beperking. Toen Dennis Gebbink zijn droom, een eigen sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking, werkelijkheid wilde laten worden heeft Denis Brouwer daar een belangrijke rol in gespeeld. En dat is hij altijd blijven doen. Na eerst in het Bestuur van Only Friends te hebben gezeten, werd Denis Brouwer in 2013 bestuursvoorzitter van het Friendship Sports Centre. Op woensdag 6 september jl. nam hij afscheid van deze functie. Tevens ontving hij bij zijn afscheid Frans Banninck Cocq Penning, een gemeentelijke onderscheiding voor mensen die zich op maatschappelijk niveau buitengewoon hebben ingezet voor de gemeente Amsterdam. Hij ontving deze onderscheiding van wethouder Eric van der Burg. Wij zijn Denis heel dankbaar voor alles dat hij gedaan heeft voor Only Friends en het Friendship Sports Centre.