Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

OIM Aktief op het Friendship Sports Centre

Op 1 september jl. opende  OIM Aktief haar deuren op het Friendship Sports Centre. OIM Aktief biedt met haar expertise klanten de mogelijkheid om met grensverleggende orthesen, prothesen en zitvoorzieningen een actief leven te leiden. Algemeen directeur van OIM Orthopedie Jeroen Nijhuis en grondlegger van OIM Aktief Frank Jol vertellen meer over dit nieuwe merk van OIM Orthopedie.

Het belang van OIM Aktief
Jeroen Nijhuis: “We zijn enorm trots op deze lancering waaraan Frank Jol en Team Aktief ontzettend hard hebben gewerkt. Op 1 september lanceren we OIM Aktief als apart merk van OIM Orthopedie. We richten ons met OIM Aktief speciaal op klanten die ondanks hun beperking graag een actief leven willen leiden. Met het openen van een speciale vestiging voor de hoogactieve gebruiker, bieden we klanten de mogelijkheid om bewust die stap richting een hoogactief leven te zetten. OIM Aktief biedt daarnaast ook coaching en begeleiding naar een hoogactief leven.”

Een hele eer en mijlpaal
Frank Jol is de grondlegger van OIM Aktief en vertelt trots over de opening van OIM Aktief op het Friendship Sports Centre: “Het mogen werken op zo’n bijzondere locatie is een hele eer én mijlpaal in mijn carrière als ‘materiaalman’. De bedrijfsvoering wordt mij deels uit handen genomen zodat ik me volop kan toeleggen op de vakinhoud: het verder ontwikkelen van prothesen en orthesen, en het begeleiden van (top)sporters en mensen met een actieve levensstijl. Dat zijn precies de dingen die ik het leukste vind en het beste kan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven