Lucky Ajax en IBC openen nieuwe voetbalveld

Lucky Ajax wint van IBC met 24 tegen 4 de eerste wedstrijd op het volledig gerenoveerde voetbalveld van het Friendship Sports Centre. IBC is de grootste media vakbeurs ter wereld die ieder jaar plaatsvindt in de RAI in Amsterdam, en organiseerde de wedstrijd om haar 50-jarig bestaan te vieren. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar het Friendship Sports Centre en de Edwin van der sar Foundation. Edwin van der Sar zelf stond op doel aan de kant van Lucky Ajax. Verder versterkten ook o.a. mister Ajax himself, Sjaak Swart, John Heitinga, John Bosman, Richard Witschge, Angelos Charisteas, Kiki Musampa en Aron Winter het team van Lucky Ajax. In de rust speelde het selectieteam van Only Friends een korte wedstrijd tegen een team dat oor de RAI was samengesteld. Het was een feestelijke opening waarin sport, blijdschap en vriendschap centraal stonden. En dat is precies waar het op het Friendship Sports Centre en bij Only Friends om draait.