Friendship Sports Centre eerste Sportcentrum met Keurmerk Veiligvoedsel.nl.

Op donderdag 7 december heeft het Friendship Sports Centre als eerste sportcentrum in Nederland het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. De directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, Gert-Jan Hemmers, overhandigde het certificaat aan onze chef-kok, Peter Bak. Met het behaalde cijfer 9,6 is het Friendship Sports Centre niet alleen het eerste sportcentrum met dit keurmerk, maar heeft het tevens het hoogste cijfer van Nederland. Het FSC heeft daarme de beste horeca-keuken van Nederland!

Om het keurmerk te behalen is het Friendship Sports Centre op ruim 330 punten gecontroleerd en hebben medewerkers de HACCP cursus gevolgd en hebben zij deze ook met een ruim voldoende afgesloten: gefeliciteerd!

Uitreiking certificaat veiligvoedsel.nl