Nieuw op het Friendship Sports Centre: Zorg voor Friends

Zigzag Zorg voor Friends en het Friendship Sports Centre, samen sterk voor kinderen en jongeren met een beperking

Zigzag biedt vanaf 1 april 2018 “Zorg voor Friends”,  de ideale oplossing om de tijd tussen school en sport voor kinderen en jongeren met een beperking te overbruggen. Vandaag is hiertoe de overeenkomst ondertekend tussen Zigzag, directeur Petra de Jong en het Friendship Sports Centre, Algemeen directeur Etienne Spee, in bijzijn van Ingrid Keemink, directeur Zigzag, Dennis Gebbink directeur/oprichter van Only Friends en Els Bijl, Senior Beleidsmedewerker Sport en Operationele Zaken van het Centre.

Het Friendship Sports Centre, het huis van Sportclub Only Friends, het enige sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking, zocht, samen met Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg en Only Friends naar een ideale oplossing om de tijd tussen school en sport soepel te overbruggen. Vanaf 1 april 2018 biedt Zigzag “Zorg voor Friends”. Professioneel begeleide activiteiten en spel voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. De ideale oplossing om ouders uit Amsterdam en omgeving, zorg uit handen te nemen voordat de sportactiviteit van hun kind bij Only Friends begint.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar http://www.zorgvoorfriends.nl/ of u kunt mailen naar info@zorgvoorfriends.nl.