Unieke wedstrijd Ajax op het Friendship Sports Centre!

Op vrijdag 3 augustus speelde AFC Ajax een oefenwedstrijd op het complex van het Friendship Sports Centre. Tegenstander was VfL Wolfsburg uit Duitsland. Het was voor het eerst dat Ajax een wedstrijd op het prachtige natuurveld van het Centre speelde.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld. De enige toeschouwers waren leden, begeleiders, vrijwilligers en relaties van Only Friends en het Friendship Sports Centre. Een unieke gebeurtenis dus! Ajax verloor de wedstrijd voor het oog van zo’n 400 toeschouwers met 0-3. Klik hier voor highlights van de wedstrijd.

Na de wedstrijd namen de spelers van Ajax ruimschoots de tijd om de bezoekers te voorzien van handtekeningen en natuurlijk mocht iedereen ook op de foto met zijn/haar held! Wat een prachtig einde van zo’n bijzondere avond en om zoveel blije gezichten te zien!