Zesde Benefit Night een groot succes!

Op zaterdag 10 november vond de zesde Benefit Night plaats. Na maandenlange voorbereiding ontvingen wij, samen met Only Friends, meer dan 700 gasten voor een avond bomvol entertainment, een heerlijk zelfgemaakt diner en natuurlijk de veiling en de loterij. Aan het einde van de avond werd de opbrengst van €656.570,- bekendgemaakt. Wow!

De sporthal was opnieuw omgetoverd tot een prachtige zaal met 72 tafels met elk 10 gasten. Boven op de omloop namen deelnemers van Friends @ Work en leden van het E- en H Hockeyteam plaats om ook deze bijzondere avond mee te beleven. Want bijzonder was het!

De avond werd geopend met een prachtige dans tussen prima ballerina Igone de Jongh en Only Friends lid, Niek. Maar ook traden artiesten op als Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Berget Lewis en CB Milton. En allemaal onder leiding van Stephan Geusebroek en een 40-koppig orkest. De avond werd gepresenteerd door Humberto Tan en Esther Schouten en Johan van Streun was opnieuw de veilingmeester.

Wij willen onze grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond mede mogelijk heeft gemaakt: partners, tafelkopers, veilingkopers (en inbrengers), loterijkopers én natuurlijk alle vrijwilligers. Zonder jullie geen Benefit Night!

 

Foto’s gemaakt door Alyssa van Heyst