Eric van der Burg schenkt Sportpenning aan het Friendship Sports Centre!

We zijn vereerd en dankbaar dat Eric van der Burg ons afgelopen donderdag de Penning Sportraad Amsterdam 2019 heeft geschonken nadat hij deze kreeg uitgereikt.

Samen met Eric van der Burg en 3 anderen waren wij genomineerd om de penning te ontvangen. Eerder deze week schreef hij al mooie woorden op Twitter over onze nominatie: “Ik ben zeer vereerd, heb mij altijd met liefde voor de sport en de stad ingezet. Een van de andere kandidaten is het Friendship Sports Centre en zij verdienen hem meer dan ik want hoe men daar het verschil weet te maken en zo veel levensvreugde weet te geven is meer dan bewonderenswaardig.”

De Penning Sportraad Amsterdam wordt jaarlijks uitgereikt aan een Amsterdammer die met durf, visie, ambitie en inzet een grote bijdrage heeft geleverd aan de sport in Amsterdam. Het gaat bij deze uitreiking dus niet om de sporter, maar om een bestuurder, professional, vrijwilliger, vereniging of instelling die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport en het sportbeleid binnen Amsterdam.

We zijn Eric enorm dankbaar voor dit geweldige gebaar!

#samensterk