Opnieuw groot succes Benefit Night

Op zaterdag 16 november vond op het Friendship Sports Centre alweer voor de zevende keer de Benefit Night plaats. Het beloofde een bijzondere avond te worden, en een bijzondere avond werd het! Er is maar liefst €733.000,- opgehaald!

Zo’n 800 gasten beleefden een avondvullend programma met optredens van onder andere Berget Lewis en Edsilia Rombley. Maar ook was er een optreden van Older Friends, die samen met Esther Pierweijer de avond mochten openen. Alle artiesten werden begeleid door het New Amsterdam Orchestra en het ZO! Gospel Choir. De presentatie lag opnieuw in handen van Humberto Tan en Esther Schouten.

Ook was er een bijzondere gast, Bibian Mentel. Bibian draagt het Friendship Sports Centre een warm hart toe en tijdens de Benefit Night maakte zij bekend dat haar eigen stichting, de Mentelity Foundation, een bijzondere samenwerking aangaat met het Centre en prothesemaker Frank Jol. Vanaf 1 januari 2020 kunnen mensen een voet ‘lenen’ in de ‘voetotheek’. Klik hier om meer hierover te lezen.

Bibian Mentel inspireert de 800 gasten met haar verhaal

De Benefit Night kan niet plaatsvinden zonder de tomeloze hulp en inzet van leveranciers, partners, artiesten, tafelkopers, veilingkopers (en inbrengers), loterij kopers én natuurlijk alle vrijwilligers. Dit jaar waren dat er ruim 150.

Op naar de 8e editie in 2020, maar eerst nog even nagenieten van deze prachtige avond!