Geen Benefit Night 2021

Zaterdag 13 november 2021. Het had een prachtige memorabele avond moeten worden: de achtste Benefit Night. Na afwezigheid van een jaar vanwege Corona, zouden we dit jaar groots uitpakken. De zaal was gereed, het orkest onder leiding van Stephan Geusebroek had met artiesten als Berget Lewis en Ellen ten Damme al gerepeteerd. De ruim 150 vrijwilligers waren er klaar voor. Zaterdag 13 november zouden wij bijna 900 gasten ontvangen in onze sporthal. Omgetoverd tot feestzaal waar een bijzondere avond zou plaatsvinden: onze fondsenwervende avond, de Benefit Night.

Maar het heeft niet zo mogen zijn. Vrijdagavond was er weer een persconferentie. En opnieuw eentje die wij niet gauw zullen vergeten. Na ruim anderhalf jaar waarin wij met alle uitdagingen die de maatregelen met zich meebrengen, ons Centre overeind proberen te houden, was er daar opnieuw een tegenslag. Wat de hele dag al in de lucht hing, werd werkelijkheid: geen Benefit Night.

Maandenlange voorbereiding, de tomeloze inzet van collega’s van zowel het Centre als Only Friends, maar ook zeker van al die vrijwilligers: het heeft niet zo mogen zijn. Dit jaar geen Benefit Night. En dat nieuws kwam hard binnen.

Maar om met de woorden van Dennis Gebbink, oprichter van het Friendship Sports Centren en Only Friends, te spreken: kin omhoog, borst vooruit en gezond verstand. Wij rechten onze rug en ook hier komen wij overheen. En we hopen samen met een ieder die het Centre en Only Friends liefheeft.

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onze website. Wij kunnen alle steun goed gebruiken. Zeker nu.