Virtueel zwemmen met dolfijnen start weer!

Binnenkort start er weer een nieuwe reeks therapiesessies ‘Virtueel zwemmen met dolfijnen’ op het Friendship Sports Centre. In samenwerking met Only Friends, Stichting SAM en The Dolphin Swim Club wordt deze baanbrekende training (8x) aangeboden.

Al geruime tijd bestaat er een grote interesse in de therapeutische effecten van dolfijn therapiesessies. Deze training/therapie is ontwikkeld voor kinderen met autisme, syndroom van Down of aanverwante stoornissen. In de sessies wordt er ontspannen, speels en educatief geleerd en een heleboel plezier beleefd.

Wij zijn ontzettend blij dat we deze therapie in ons zwembad kunnen aanbieden en kijken uit naar de sessies die gepland staan.

Voor meer informatie kun je kijken op www.stichtingsam.nl of een email sturen aan info@stichtingsam.nl. Klik hier voor de flyer.

Impressie Zwemmen met dolfijnen