Prachtige opbrengst Benefit Night 2022

Op zaterdag 8 oktober was het na een afwezigheid 2 jaar eindelijk weer zover: we konden weer een Benefit Night organiseren! En iedereen had er enorm veel zin in en het werd ook een bijzondere avond met een prachtige opbrengst! Samen met iedereen die het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends een warm hart toedraagt, is er maar liefst €624.750,- opgehaald!

Foto: Alyssa van Heyst

Dit jaar werd onze jaarlijkse benefietavond gepresenteerd door niemand minder dan Karin Bloemen. En wat deed zij dat fantastisch! Geholpen door twee collega’s van Friends at Work, Sheneeva en Shenelva, namen zij de ruim 800 gasten mee door het bomvolle programma. Met optredens van niemand minder Tim Akkerman, CB Milton, Esther Pierweijer, Berget Lewis, Bryan B., Beatrix Pipe and Drum, en Chiara Spee. Net als voorgaande jaren werden de artiesten ondersteund door het ZO! Gospel Choir en zongen zij zelf ook nog een swingende medley. Uiteraard onder leiding van Stephan Geusebroek en zijn New Amsterdam Orchestra.

Ook dit jaar vond er weer een veiling plaats met onze ‘huisveilingmeester’ Johan van Streun. Met zijn ervaring wist hij de veilingitems beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven, weer goed aan de man te brengen. En samen met de opbrengst van de tafelverkoop en de loterij, werd aan het eind van de avond een cheque gepresenteerd met een schitterend bedrag.

Foto: Alyssa van Heyst

Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze succesvolle avond: leveranciers, vrijwilligers, artiesten, bedrijven die kavels ter beschikking hebben gesteld, tafelkopers en hun gasten. Deze avond wordt georganiseerd voor alle sporters met een beperking die in een veilige omgeving willen blijven sporten. De volledige opbrengst gaat ook naar hen toe. Op naar de 100 jaar!