Bedrijfsactiviteiten

Mogelijkheden evenementen

Het Friendship Sports Centre is een perfecte locatie om een evenement te organiseren. Van sportdag tot personeelsfeest en van vergadering tot teambuildingsactiviteiten; de mogelijkheden zijn legio. Op culinair gebied hebben we ook van alles te bieden. We hebben verschillende buffetten: ontbijt, brunch, lunch, borrel en diner; warm en/of koud en van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Clinics

Met twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, twee zwembaden, een fitnessruimte, een sporthal en een dojo kunt u wat activiteiten betreft uw hart ophalen. Clinics rolstoelbasketbal, zitvolleybal, blindenvoetbal, kickboksen en boogschieten behoren o.a. tot de mogelijkheden. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk.

Presentaties

Een presentatie van Dennis Gebbink, Myron Gebbink of Etienne Spee kan een waardevolle toevoeging zijn voor uw bijeenkomst. Dennis Gebbink, oprichter en directeur van sportclub Only Friends, zal u vertellen hoe hij vanuit zijn eigen droom Only Friends is begonnen en hoe dit heeft geleid tot de bouw van het Friendship Sports Centre. Een bijzondere presentatie over dromen, ondernemen, doelen stellen én ze bereiken. Zijn zoon Myron, om wie het allemaal begon, vertelt het verhaal van uit zijn eigen, bijzondere, perspectief. Etiënne Spee is algemeen directeur van het Friendship Sports Centre. In zijn presentatie (30 minuten) vertelt Etienne meer over de zakelijke kant van het Centre en benadrukt hij het belang van het voortbestaan van ons unieke sportcomplex.

Klik hier voor de evenementenbrochure van het Friendship Sports Centre.