Cruyff Court Hakim Ziyech

Het Friendship Sports Centre heeft op haar eigen terrein een Cruyff Court. En vanaf de zomer van 2020 is de naam veranderd naar Cruyff Court Hakim Ziyech. Deze is gelegen aan de achterzijde van het Centre en wordt gebruikt door onze leden van Only Friends voor bijvoorbeeld hockeytraining. Maar het Cruyff Court Hakim Ziyech kan ook worden ingezet voor evenementen zoals sportdagen voor het (speciaal) onderwijs of het bedrijfsleven. De ondergrond is kunstgras.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Sales via evenementen@friendshipsc.nl of bel met het Friendship Sports Centre op 020 333 1234.


De ‘Cruyff-regels’
Cruyff heeft voor de Cruyff Courts een aantal regels in het leven geroepen, 14 op precies te zijn. Deze regels zijn heilig in de sport en hangen daarom op ieder Cruyff Court. Om iedereen die sport en speelt op het Court te herinneren aan waar het om draait in sport en spel. En dat is vooral om sociale betrokkenheid, respect, creativiteit, initiatief, ontwikkeling en samenspel. Het Friendship Sports Centre en Only Friends hangen dezelfde waarden aan.