Het Centre

 

 

Ieder kind moet kunnen sporten.

Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt. Onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. En kinderen met een beperking? Zij hebben dit extra hard nodig, maar kunnen niet meekomen op een gewone sportclub. Voelen zich daardoor buitengesloten. Is er voor deze kinderen ook ergens een plek om te groeien?

Het enige sportcentrum voor kinderen met een beperking

Gelukkig wel. Op het Friendship Sports Centre. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden dan ze ooit hebben durven dromenSporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.

Ook voor andere kwetsbare groepen

Ook onder volwassenen zijn er kwetsbare groepen die een veilige omgeving nodig hebben. Een plek om te sporten, onder lotgenoten te zijn en ervaringen te delen. Het Friendship Sports Centre werkt met verschillende stichtingen samen om activiteiten te organiseren voor volwassenen met een beperking en ouderen die nog graag willen sporten en onder de mensen willen zijn. De activiteiten variëren van zwemmen tot fietsen en van voetbal tot zitvolleybal, met een heerlijke lunch of diner als afsluiting. Beweging en sociale contacten zijn van onschatbare waarde voor deze mensen.

Zelf een evenement organiseren op het Centre

Het Friendship Sports Centre is een perfecte locatie om een evenement te organiseren. Van sportdag tot personeelsfeest en van vergadering tot teambuildingsactiviteiten; de mogelijkheden zijn legio. Graag willen wij uw evenement geheel naar eigen wens vormgeven en meedenken waar gewenst.

Klik hier voor meer informatie over onze activiteiten en horecamogelijkheden of neem contact met ons op via evenementen@friendshipsc.nl

Atletiekbaan

Rondom het kunstgrasveld is een 400 meter 4-track atletiekbaan aangelegd met daarnaast een verspringbak.

Meer informatie

Clubhuis

Op de eerste verdieping van het Friendship Sports Centre vindt u in het rode gedeelte van het sportcomplex, het clubhuis. Het clubhuis kijkt via de grote ramen uit op beide sportvelden.

Meer informatie

Cruyff Court

Het Friendship Sports Centre heeft een eigen Cruyff Court met een kunstgras ondergrond.

Meer informatie

Dojo

Het Friendship Sports Centre heeft ook een dojo. De dojo is voorzien van een grote spiegelwand en over de gehele vloer ligt een judomat.

Meer informatie

Fitnesszaal

Het Friendship Sports Centre beschikt over een fitnesszaal met professionele apparatuur van Life Fitness en volledig aangepast voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Meer informatie

Kunstgrasveld

Het Friendship Sports Centre beschikt over een natuurgrasveld en een kunstgrasveld die voor verschillende sporten en andere activiteiten kunnen worden gebruikt.

Meer informatie

Sporthal

De sporthal van het Friendship Sports Centre kan als één grote sporthal worden gebruikt, maar ook kan de gehele ruimte worden opgesplitst in drie afzonderlijke sportvelden.

Meer informatie

Zwembaden

Het Friendship Sports Centre beschikt over twee zwembaden: een wedstrijdbad en een instructiebad. Beide baden zijn extra verwarmd en hebben speciale voorzieningen.

Meer informatie