Sporthal

De sporthal van het Friendship Sports Centre is van alle markten thuis. Hij kan als één grote sporthal worden gebruikt, maar ook kan de gehele ruimte door middel van grote witte doeken die uit het plafond komen worden opgesplitst in drie afzonderlijke sportvelden. Dit maakt de sporthal geschikt voor veel verschillende sporten. Welke sporten worden hier allemaal beoefend? Zaalvoetbal, handbal, tennis, rolstoelbasketbal, volleybal, badminton, zaalhockey, rolstoelhockey en tafeltennis. Daarnaast beschikt de sportzaal ook over een klimmuur. 

Maar de sporthal kan ook worden ingezet als subruimte voor uw evenement (zowel geheel als per veld). In een sportieve omgeving kunnen hier conferenties of (personeels)feesten worden georganiseerd. Maar de sporthal wordt ook ingezet voor clinics als rolstoelbasketbal en zitvolleybal. Op een laagdrempelige manier maakt u kennis met sporten met een beperking.
Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Sales via evenementen@friendshipsc.nl of bel met het Friendship Sports Centre op 020 333 1234.

      

€290,00 per uur (sporthal geheel)
€108,50 per uur (per sportveld)

Bovenstaande tarieven gelden per uur en zijn exclusief 9% btw. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.