Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

The Magicians

World class magic – amazing experience

Zondag 19 November 2023
Friendship Sports Centre

Start show: 14.00 uur

Speciaal voor het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends hebben meest illusionisten “Rob en Emiel” een unieke groep magicians samengesteld om een show te verzorgen die rechtstreeks in Las Vegas geboekt kan worden maar op 19 november “gewoon” te zien is in Amsterdam!

In deze show komen alle soorten van magie voorbij. Spectaculaire illusies, mindreading, comedy-magic en vingervlugheid van absolute wereldklasse.

Illusionist Christian Farla zal een aantal van zijn adembenemende creaties laten zien. komt met zijn diva’s of magic en heeft beloofd om zijn beste illusies mee te nemen. Ook Bianca Farla’s Showgirls of Magic zullen aanwezig zijn met waanzinnige illusies. David Severins zal u op zijn geheel eigen wijze betoveren en u krijgt een kijkje in de bizarre wereld van de altijd verrassende “Niek & Guy“.
Mortenn Christiansen uit Denemarken gooide hoge ogen op het vorige WK magic in Canada en Rob en Emiel doen hun allerbeste acts.
Deze unieke mix van magic wordt aangevuld met de onnavolgbare Hans Kazan én er is een gastoptreden van Melvin Wijkhuizen die op het NK magic 2022 de eerste G-klasse op zijn naam wist te schrijven.

Deze must-see show heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor sportclub Only Friends zodat kinderen met een beperking onbeperkt kunnen blijven sporten.

Klik hier om uw kaarten te kopen!

Kaarten 1e rang: €75,- per stuk
Kaarten 2e rang: €65,- per stuk

Locatie:
Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam
Gratis parkeren

Contact:
evenementen@friendshipsc.nl
020-3331234

Scroll naar boven