Friendship Sports Centre

Logo Friendship Sports Centre - horizontaal

Zwembaden

Een beweegbare bodem

Het Friendship Sports Centre beschikt over twee zwembaden: een wedstrijdbad en een instructiebad. Beide baden zijn extra verwarmd en hebben speciale voorzieningen. Beide zwembaden beschikken over een beweegbare bodem, onderwaterverlichting en verwarmbare zitbankjes. Er is een tillift die helpt het zwembad in en uit te gaan. Van kleedkamer naar zwembad en weer terug. Ook zijn er zwembadrolstoelen in het zwembad aanwezig die iedereen mag gebruiken. 

Het wedstrijdbad

De afmetingen van het wedstrijdbad zijn 25 meter x 15 meter en met 29 graden is het bad extra verwarmd. Niet alleen de doelgroep, mensen met een beperking of chronische ziekte, hebben hier profijt van, maar ook voor bijvoorbeeld oudere mensen of mensen die moeten revalideren is een extra verwarmd zwembad belangrijk. Het bad heeft zes banen en een gedeelte van het bad heeft een beweegbare bodem. Er zijn extra opstapjes bij de startblokken en er is zowel tijdregistratie als een waterpoloscorebord.

Het instructiebad

De afmetingen van het instructiebad zijn 25 meter bij 4,5 meter en met 32 graden is ook dit bad extra verwarmd. Dit bad heeft twee verstelbare bodems die afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. Hiermee kunnen we aan de behoeften van iedere doelgroep tegemoet komen. Ook is er een tillift beschikbaar die ervoor zorgt dat iedereen veilig het bad in en uit kan gaan en tevens mensen makkelijk naar de doucheruimtes en toiletten kan brengen.

U kunt ook uw eigen evenement op het Centre organiseren, met bijvoorbeeld een duikclinic als activiteit. Neem contact met ons op via evenementen@friendshipsc.nl op bel met het Friendship Sports Centre op 020 333 1234.

Scroll naar boven