Nieuw op het Centre: Friendship Zwemles

Het Friendship Sports Centre breidt haar zwemaanbod uit. Speciaal voor kinderen met een beperking wordt op kleinschalige basis ‘Friendship Zwemles’ aangeboden.

De Friendship Zwemles is bedoeld voor kinderen met een beperking. Kinderen die via Jeugdfonds Sport Amsterdam sporten hebben voorrang. Deze ouders kunnen hun kind via Stichting Sina opgeven. Vermeld in het opmerkingenveld dat het om een aanvraag voor kind met beperking gaat. Sport je kind niet via het Jeugdfond Sport Amsterdam, dan kun je je kind aanmelden door een e-mail te sturen naar Monique Hogenhuis via m.hogenhuis@friendshipsc.nl.

Klik hier voor meer informatie.

Het Friendship Sports Centre is trots dat zij de mogelijkheid bieden om te leren zwemmen aan een doelgroep die geen plek vindt in het reguliere zwemonderwijs.