Friendship zwemmen

Het Friendship zwemmen op het Friendship Sports Centre is een gelegenheid voor volwassenen met problemen aan het bewegingsapparaat om toch te kunnen zwemmen én te kunnen bewegen in een lekker warm zwembad. Voor mensen met uitdagingen in hun bewegingsapparaat, zoals reuma of artrose, kan zwemmen in een warm bad minder pijnlijk zijn om in te bewegen.

Op diverse momenten in de week kun je deelnemen aan bewegingsactiviteiten (aqua fit) en banen zwemmen onder professionele begeleiding. Het is laagdrempelig en je kunt elke keer kiezen waar je zin in hebt.

Het banen zwemmen vindt plaats in het wedstrijdbad (29 graden).
In het instructiebad (32 graden) kan meegedaan worden aan bewegingsoefeningen (aqua fit) onder leiding van Sonja Leemrijse en/of Els Bijl van het Friendship Sports Centre. De intensiteit van de activiteiten is specifiek gericht op de doelgroep.

Mensen met problemen aan het bewegingsapparaat hebben vaak meer ruimte nodig tijdens zwemactiviteiten dan mensen zonder problemen hieraan. Vanwege de dagelijkse capaciteit van ons zwembad is het hierdoor nodig om je van te voren aan te melden bij onze collega Els Bijl (e.bijl@friendshipsc.nl)

Voor meer informatie over de prijzen en de tijdstippen kunt u hieronder kijken.

Scroll naar boven