Eerste prijs voor het Friendship Sports CentreNieuws

Het Friendship Sports Centre heeft de eerste prijs gewonnen van de actie ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds (regio Amsterdam-Noord)! Hiermee ontvangen we een financiële bijdrage van €5.000,- waarmee we onze zwembadrolstoelen kunnen vervangen.

‘Help Nederland Vooruit’ was een actie waarbij mensen op het Friendship Sports Centre konden stemmen. Wij willen dus iedereen ontzettend bedanken die de afgelopen weken hebben gestemd én ons bericht hebben gedeeld met vrienden en familie die op hun beurt ook weer hebben gestemd op ons.

En natuurlijk bedanken we het ING Nederland Fonds voor het initiatief om lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven!

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Vriendenloterij Goed Geld Gala 2019Nieuws

Het Friendship Sports Centre was maandag 11 februari te gast bij het jaarlijkse Vriendenloterij Goed Geld Gala 2019. De locatie dit jaar was midden in Amsterdam, in het prachtige Scheepvaartmuseum.

De VriendenLoterij steunt Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. In 2018 ontvingen 54 goede doelen een bedrag om hun fantastische werk door te kunnen zetten! Dankzij de deelnemers van de Vriendenloterij schenkt zij zo’n 61 miljoen euro aan deze goede doelen.

Het Friendship Sports Centre heeft opnieuw een mooie financiële bijdrage ontvangen waarmee we ons fantastische werk kunnen voortzetten. Wij zijn de Vriendenloterij en haar deelnemers natuurlijk meer dan dankbaar!

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!Stem op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Met het Friendship Sports Centre zijn wij genomineerd als één van de 5 goede doelen van de ING Helpt Nederland Vooruit actie voor de regio Amsterdam-Noord. En wij kunnen uw stem goed gebruiken!

Waarvoor is het?
Wij kunnen een financiële bijdrage ontvangen die ten goede komt aan het Friendship Sports Centre. Zo zijn onze zwembadrolstoelen aan vervanging toe en daar kunnen wij dit geld voor gebruiken.

Hoe werkt het?
Via de website van ING Helpt Nederland Vooruit kunt u uw stem uitbrengen op het Friendship Sports Centre.  Let op: na het stemmen ontvangt u per email een link waarmee u uw stem definitief maakt. Deze email kan ook in uw spam belanden. Stemmen kan tot zondag 10 februari 2019.

Alvast ontzettend veel dank voor uw stem!

Wall of FriendsNieuws

In het clubhuis van het Friendship Sports Centre is enkele weken geleden de Wall of Friends onthuld. Vrienden van het Centre én Only Friends hebben zich verbonden aan deze prachtige plek door eenmalig 100 euro te doneren. Hun naam prijkt nu levenslang in ons clubhuis. En daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor!

Maar er is nog plek voor uw naam! Wilt u vriend* worden en uw naam terugzien op de Wall of Friends? Neem dan contact op via info@friendshipsc.nl. U kunt ook de kaart invullen die bij de kassa in het clubhuis ligt (en direct bij de kassa afrekenen).

* De Wall of Friends is alleen voor particulieren

 

      

Zesde Benefit Night een groot succes!Nieuws

Op zaterdag 10 november vond de zesde Benefit Night plaats. Na maandenlange voorbereiding ontvingen wij, samen met Only Friends, meer dan 700 gasten voor een avond bomvol entertainment, een heerlijk zelfgemaakt diner en natuurlijk de veiling en de loterij. Aan het einde van de avond werd de opbrengst van €656.570,- bekendgemaakt. Wow!

De sporthal was opnieuw omgetoverd tot een prachtige zaal met 72 tafels met elk 10 gasten. Boven op de omloop namen deelnemers van Friends @ Work en leden van het E- en H Hockeyteam plaats om ook deze bijzondere avond mee te beleven. Want bijzonder was het!

De avond werd geopend met een prachtige dans tussen prima ballerina Igone de Jongh en Only Friends lid, Niek. Maar ook traden artiesten op als Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Berget Lewis en CB Milton. En allemaal onder leiding van Stephan Geusebroek en een 40-koppig orkest. De avond werd gepresenteerd door Humberto Tan en Esther Schouten en Johan van Streun was opnieuw de veilingmeester.

Wij willen onze grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond mede mogelijk heeft gemaakt: partners, tafelkopers, veilingkopers (en inbrengers), loterijkopers én natuurlijk alle vrijwilligers. Zonder jullie geen Benefit Night!

 

Foto’s gemaakt door Alyssa van Heyst

 

Een fantastisch voetbalfeestjeNieuws

Afgelopen dinsdag vond er een bijzonder voetbalfeestje plaats op het Friendship Sports Centre. Een team van Ajax | Only Friends heeft 2 spannende wedstrijd mogen spelen tegen Kappé en de Johan Cruijff foundation!

Eerst speelden Kappé en de Johan Cruijff foundation een spannende pot tegen elkaar, en daarna beiden tegen een team van Ajax | Only Friends.
De wedstrijden werden afgesloten met een heerlijke gezamenlijke lunch in het mooie nieuwe clubhuis!

Een dag vol mooi voetbal en vooral stralende gezichten!!
⚽😁

Start van het nieuwe seizoen!Nieuws

Deze week gaan de sporten op het Friendship Sports Centre weer van start! Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan de vernieuwde kantine van het Centre hebben we al weer bijzondere gasten gehad. Naast onze eigen topsporters van Only Friends hebben de toppers van Oranje onder 17 deze week twee keer op onze prachtige grasmat getraind, ter voorbereiding van het vierlandentoernooi in Duitsland, hoe gaaf is dat!

 

 

Personeelstrainingen op het FSC!Nieuws

Dankzij de AED-BHV en de AAV groep is het personeel van het Friendship Sports Centre weer helemaal op de hoogte. De bedrijven hebben ons zowel een BHV training als een brandtraining aangeboden, waardoor we weer allemaal in goede handen zijn op het Centre. Bedankt!

 

Verbouwing op het FSC!Nieuws

In de vakantie heeft het Friendship Sports Centre niet stil gestaan! Er wordt keihard gewerkt aan een metamorfose van het clubhuis, en het wordt fantastisch. Over een paar weekjes is de vakantie weer voorbij en is iedereen welkom op een prachtig vernieuwd Centre.

 

Unieke wedstrijd Ajax op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Op vrijdag 3 augustus speelde AFC Ajax een oefenwedstrijd op het complex van het Friendship Sports Centre. Tegenstander was VfL Wolfsburg uit Duitsland. Het was voor het eerst dat Ajax een wedstrijd op het prachtige natuurveld van het Centre speelde.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld. De enige toeschouwers waren leden, begeleiders, vrijwilligers en relaties van Only Friends en het Friendship Sports Centre. Een unieke gebeurtenis dus! Ajax verloor de wedstrijd voor het oog van zo’n 400 toeschouwers met 0-3. Klik hier voor highlights van de wedstrijd.

Na de wedstrijd namen de spelers van Ajax ruimschoots de tijd om de bezoekers te voorzien van handtekeningen en natuurlijk mocht iedereen ook op de foto met zijn/haar held! Wat een prachtig einde van zo’n bijzondere avond en om zoveel blije gezichten te zien!