Nieuwe Corona-maatregelenNieuws

Naar aanleiding van de recente verscherpte maatregelen (dd 29 september 2020) rondom het Coronavirus, is het zwembad protocol aangepast. Het aangepaste protocol vindt u hier.

Daarnaast volgen wij het dringende advies vanuit het kabinet op, om in de publieke binnenruimte een mondkapje te dragen. Op het Friendship Sports Centre hebben wij diverse uitingen hangen om de gasten daarop te wijzen.

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Afsluiting IJdoornlaanNieuws

Vanaf maandag 10 augustus tot en met vrijdag 21 augustus is de IJdoornlaan ter hoogte van de Beemsterstraat afgesloten in verband met asfaltering. Er wordt een omleiding hiervoor ingesteld, waardoor er rekening gehouden moet worden met extra reistijd. Het Friendship Sports Centre (en Only Friends) is gewoon bereikbaar.

De omleidingsroute loopt van uit de westkant via de Weeversweg- Werengouw –Volendammerweg- Markengouw-Beemsterstraat.

Vanuit het oosten geldt de omleidingsroute IJdoornlaan- Volendammerweg-Markengouw- Beemsterstraat.

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!Afsluiting ring A10 NoordNieuws

Van vrijdag 31 juli 21.00 uur tot maandag 10 augustus 05.00 uur is de buitenring van de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en Coenplein geheel afgesloten, inclusief alle op- en afritten (S114, S115, S116, S117 en S118). Het verkeer wordt geadviseerd een ‘rondje ring’ te rijden en wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West. Men moet rekening houden met flinke extra reistijd, die kan oplopen tot meer dan een uur.

Een rondje ring

  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en de A10 Noord binnenring (richting Utrecht/Amersfoort);
  • Verkeer naar en vanuit Amsterdam Noord kan de stad binnenrijden en verlaten via de op- en afritten op de A10 Noord binnenring.
  • Verkeer naar IJburg en Zeeburg rijdt via de A10 Noord binnenring, afrit S114 (Zeeburg, IJburg, Artis) of via de A1, afrit Diemen/Amsterdam-IJburg (2).

Ook in de dagen voorafgaand aan de volledige afsluiting kan er hinder zijn door voorbereidende werkzaamheden. Het gaat dan om het afsluiten van rijstroken en mogelijk op- en afritten.

De A10 Noord binnenring richting Utrecht en Amersfoort blijft wel open.

Ook werkzaamheden op de IJdoorlaan

Van 31 juli tot 10 augustus werkt de gemeente Landsmeer aan de tweede fase van de IJdoornlaan. Het gedeelte Zuideinde tot en met het kruispunt A10 op-/afrit richting de Coentunnel is dan afgesloten voor verkeer. Vanuit Landsmeer is daardoor zowel de oprit naar de A10 als de IJdoornlaan richting Amsterdam niet te bereiken. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Virtueel zwemmen met dolfijnen start weer!Nieuws

Op zaterdag 22 augustus 2020 start er weer een nieuwe reeks therapiesessies ‘Virtueel zwemmen met dolfijnen’ op het Friendship Sports Centre. In samenwerking met Only Friends, Stichting SAM en The Dolphin Swim Club wordt deze baanbrekende training (6x) aangeboden.

Al geruime tijd bestaat er een grote interesse in de therapeutische effecten van dolfijn therapiesessies. Deze training/therapie is ontwikkeld voor kinderen met autisme, syndroom van Down of aanverwante stoornissen. In de sessies wordt er ontspannen, speels en educatief geleerd en een heleboel plezier beleefd.

Wij zijn ontzettend blij dat we deze therapie in ons zwembad kunnen aanbieden en kijken uit naar de sessies die gepland staan, startende op 22 augustus.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.stichtingsam.nl of een email sturen aan info@stichtingsam.nl. Klik hier voor de flyer.

Impressie Zwemmen met dolfijnen

Broeks Events nieuwe Special FriendNieuws

Organisatiebureau Broeks Events is een nieuwe Special Friend van het Friendship Sports Centre. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Broeks Events is al langer een trouwe samenwerkingspartner op het gebied van (grote) evenementen. Het bureau organiseert teamdagen en bedrijfsuitjes en zo ook op onze mooie accommodatie. En nu zijn ze ook Special Friend geworden en hebben zij hun eigen sponsorbord langs de velden hangen.

Bent u ook geïnteresseerd om Special Friend van het Friendship Sports Centre te worden? Lees dan hier meer informatie of neem contact met ons op via 020 333 1234.

IJdoornlaan tijdelijk afgeslotenNieuws

Vanwege asfaltwerkzaamheden is op zaterdag 27 juni (07.00 uur) tot en met zondag 28 juni (19.00 uur) de IJdoornlaan tussen de Volendammerweg en Zuiderzeeweg afgesloten in beide richtingen.
Omrijden kan via de A10 en de Nieuwe Leeuwarderweg. 

Op donderdag 25 juni, vrijdag 26 juni en maandag 29 juni tot en met zaterdag 11 juli zijn er ook werkzaamheden, maar dan heeft het autoverkeer gewoon doorgang op de IJdoornlaan. Wel kan het voorkomen dat de rijstroken tijdelijk zijn versmald en dat verkeersregelaars het verkeer begeleiden.

Fietsers worden via de Werengouw omgeleid.

Tijdens de werkzaamheden in het weekend van 27/28 juni rijden de bussen een alternatieve route via de IJdoornlaan – Volendammerweg – Monikkendammerweg en Zuiderzeeweg. 

De overige periode rijden de bussen de reguliere route en halteren zij op een tijdelijke bushalte.  Er gelden gewijzigde dienstregelingen voor het openbaar vervoer, dus plan uw reis vooraf via 9292.nl

Events en COVID-19Nieuws

Het Friendship Sports Centre heeft sinds enkele weken weer haar deuren geopend. Zowel voor sporters als voor het bedrijfsleven. Tot 1 juli mogen wij bijeenkomst tot 30 personen organiseren en tot 1 september tot 100 personen. Uiteraard worden de maatregelen nageleefd en houden we anderhalve meter afstand.

Speciaal voor het organiseren van events op het Friendship Sports Centre, is er een protocol opgesteld. Alle informatie rondom COVID-19 en evenementen, is hier te vinden.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op. Dat kan via e-mail of telefonisch op 0202 333 1234.

Ieder Tikkie Telt!Nieuws


Dit jaar zou een prachtig jubileumjaar moeten zijn met het 20-jarig bestaan van Only Friends en het 10-jarig bestaan van het Centre. Maar door de coronacrisis ziet de wereld er op het moment anders uit.

Het Centre is stil en leeg: we kunnen geen gasten ontvangen waardoor onze inkomsten tot nul zijn gedaald. Dat is een grote klap voor ons. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Want het Centre is zo belangrijk voor de kinderen van Only Friends die zo graag in de voor hen veilige omgeving willen blijven sporten.

We kunnen uw hulp goed gebruiken om deze moeilijke periode door te komen! Steun ons en doe mee aan de Tikkie actie:

https://tikkie.me/pay/Friendship/hjmfpXxvvqPGKQaMxF7qEj

Tik ‘m door naar al je vrienden!

Onze dank is groot!
Ieder Tikkie Telt

Koffie met een bijzonder verhaalNieuws

Op het Friendship Sports Centre sporten wekelijks 2.000 mensen met een beperking, jong en oud. Verdeeld over 25 sporten is iedereen bij ons uniek met zijn/haar eigen verhaal. Bij ons geldt:

Je bent goed zoals je bent.

Met trots presenteren wij onze Friendship Sports Centre koffie.

Samen met de Verdi Koffie Groep hebben wij een heerlijke en ambachtelijke koffie van hoge kwaliteit ontwikkeld. Het is een koffie met een sterk karakter door de krachtige kruidige ondertonen van onder andere kruidnagel en steranijs. De smaak wordt gekenmerkt door subtiele bitters, een licht zuurtje en een afdronk met een tintje karamel. Deze combinatie zorgt voor een complexe en complete blend. De bittergraad van de koffiebonen is laag en de intensiteit gemiddeld.

Terwijl u geniet van deze koffie steunt u ook onze sporters.

De koffie is per 4 stuks te koop. Een zak (bonen) weegt 1 kilo en kost €18,10 per stuk. De koffie wordt gratis bij u thuis bezorgd.

Friends @ Work deelnemer Demi met de speciale Friendship Sports Centre koffie

Bestellen is eenvoudig! Vul hieronder het formulier in, geef aan hoeveel pakken koffie u wilt bestellen (per 4 stuks), betaal via iDEAL en de koffie wordt door Verdi gratis naar uw huis gestuurd.

Koffie bestellen

  • Prijs: 72,40 € Aantal:

Friendship Sports Centre geslotenNieuws

Zondagmiddag is er een spoedoverleg geweest tussen het kabinet en zorgorganisaties. Er is besloten dat onder meer alle sportclubs en horeca-ondernemingen per direct worden gesloten voor bezoekers. Dit geldt voor heel Nederland tot en met maandag 6 april en daarom heeft het Friendship Sports Centre ook de deuren gesloten. De veiligheid van onze bezoekers staat altijd voorop. Wij volgen de instructies van de overheid op en willen benadrukken dat de gezondheid van onze bezoekers de hoogste prioriteit heeft.

We houden het nieuws nauwlettend in de gaten. Wanneer de situatie verandert, nemen we vanzelfsprekend de nodige maatregelen en brengen we onze gebruikers en bezoekers hiervan op de hoogte.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om jou heen. Wij hopen iedereen weer spoedig te mogen ontvangen.