Eric van der Burg schenkt Sportpenning aan het Friendship Sports Centre!Nieuws

We zijn vereerd en dankbaar dat Eric van der Burg ons afgelopen donderdag de Penning Sportraad Amsterdam 2019 heeft geschonken nadat hij deze kreeg uitgereikt.

Samen met Eric van der Burg en 3 anderen waren wij genomineerd om de penning te ontvangen. Eerder deze week schreef hij al mooie woorden op Twitter over onze nominatie: “Ik ben zeer vereerd, heb mij altijd met liefde voor de sport en de stad ingezet. Een van de andere kandidaten is het Friendship Sports Centre en zij verdienen hem meer dan ik want hoe men daar het verschil weet te maken en zo veel levensvreugde weet te geven is meer dan bewonderenswaardig.”

De Penning Sportraad Amsterdam wordt jaarlijks uitgereikt aan een Amsterdammer die met durf, visie, ambitie en inzet een grote bijdrage heeft geleverd aan de sport in Amsterdam. Het gaat bij deze uitreiking dus niet om de sporter, maar om een bestuurder, professional, vrijwilliger, vereniging of instelling die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport en het sportbeleid binnen Amsterdam.

We zijn Eric enorm dankbaar voor dit geweldige gebaar!

#samensterk

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Release ‘Je bent goed zoals je bent’!Nieuws

DE OFFICIËLE RELEASE van de clip ‘Je bent goed zoals je bent’! Het ‘Friendshipnummer’ geschreven en gezongen door Chiara Spee, speciaal voor de kids van Only Friends die op het Friendship Sports Centre sporten.

We zijn trots om deze geweldige clip met jullie te kunnen delen!

Je kunt de clip bekijken via onderstaande link naar ons YouTube kanaal.

https://youtu.be/iyqQA-DtJ6E

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!Moederdagconcert Bryan B & Friends op het Friendship Sports CentreNieuws

Op zoek naar een passend cadeau voor je moeder voor Moederdag? Ook dit jaar organiseert het Friendship Sports Centre een Moederdagconcert met Bryan B. en wel op zondag 12 mei 2019.

Laat je verrassen door een zelfgemaakte High Tea en geniet van de heerlijke muziek die ‘huisartiest’ en vriend van het Friendship Sports Centre, Bryan B. ten gehore brengt. Bryan neemt net als vorig jaar weer Friends mee die samen met hem zullen zingen. De voetjes zullen zeker weer van de vloer gaan!

De toegangsprijs per persoon is €49,50 (incl btw). Dit is inclusief High Tea en optreden van Bryan B. & Friends.

Reserveer nu je plek of tafel via evenementen@friendshipsc.nl. Stuur voor meer informatie een email of bel met 020 333 1234.

Eerste prijs voor het Friendship Sports CentreNieuws

Het Friendship Sports Centre heeft de eerste prijs gewonnen van de actie ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds (regio Amsterdam-Noord)! Hiermee ontvangen we een financiële bijdrage van €5.000,- waarmee we onze zwembadrolstoelen kunnen vervangen.

‘Help Nederland Vooruit’ was een actie waarbij mensen op het Friendship Sports Centre konden stemmen. Wij willen dus iedereen ontzettend bedanken die de afgelopen weken hebben gestemd én ons bericht hebben gedeeld met vrienden en familie die op hun beurt ook weer hebben gestemd op ons.

En natuurlijk bedanken we het ING Nederland Fonds voor het initiatief om lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven!

Vriendenloterij Goed Geld Gala 2019Nieuws

Het Friendship Sports Centre was maandag 11 februari te gast bij het jaarlijkse Vriendenloterij Goed Geld Gala 2019. De locatie dit jaar was midden in Amsterdam, in het prachtige Scheepvaartmuseum.

De VriendenLoterij steunt Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. In 2018 ontvingen 54 goede doelen een bedrag om hun fantastische werk door te kunnen zetten! Dankzij de deelnemers van de Vriendenloterij schenkt zij zo’n 61 miljoen euro aan deze goede doelen.

Het Friendship Sports Centre heeft opnieuw een mooie financiële bijdrage ontvangen waarmee we ons fantastische werk kunnen voortzetten. Wij zijn de Vriendenloterij en haar deelnemers natuurlijk meer dan dankbaar!

Stem op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Met het Friendship Sports Centre zijn wij genomineerd als één van de 5 goede doelen van de ING Helpt Nederland Vooruit actie voor de regio Amsterdam-Noord. En wij kunnen uw stem goed gebruiken!

Waarvoor is het?
Wij kunnen een financiële bijdrage ontvangen die ten goede komt aan het Friendship Sports Centre. Zo zijn onze zwembadrolstoelen aan vervanging toe en daar kunnen wij dit geld voor gebruiken.

Hoe werkt het?
Via de website van ING Helpt Nederland Vooruit kunt u uw stem uitbrengen op het Friendship Sports Centre.  Let op: na het stemmen ontvangt u per email een link waarmee u uw stem definitief maakt. Deze email kan ook in uw spam belanden. Stemmen kan tot zondag 10 februari 2019.

Alvast ontzettend veel dank voor uw stem!

Wall of FriendsNieuws

In het clubhuis van het Friendship Sports Centre is enkele weken geleden de Wall of Friends onthuld. Vrienden van het Centre én Only Friends hebben zich verbonden aan deze prachtige plek door eenmalig 100 euro te doneren. Hun naam prijkt nu levenslang in ons clubhuis. En daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor!

Maar er is nog plek voor uw naam! Wilt u vriend* worden en uw naam terugzien op de Wall of Friends? Neem dan contact op via info@friendshipsc.nl. U kunt ook de kaart invullen die bij de kassa in het clubhuis ligt (en direct bij de kassa afrekenen).

* De Wall of Friends is alleen voor particulieren

 

      

Zesde Benefit Night een groot succes!Nieuws

Op zaterdag 10 november vond de zesde Benefit Night plaats. Na maandenlange voorbereiding ontvingen wij, samen met Only Friends, meer dan 700 gasten voor een avond bomvol entertainment, een heerlijk zelfgemaakt diner en natuurlijk de veiling en de loterij. Aan het einde van de avond werd de opbrengst van €656.570,- bekendgemaakt. Wow!

De sporthal was opnieuw omgetoverd tot een prachtige zaal met 72 tafels met elk 10 gasten. Boven op de omloop namen deelnemers van Friends @ Work en leden van het E- en H Hockeyteam plaats om ook deze bijzondere avond mee te beleven. Want bijzonder was het!

De avond werd geopend met een prachtige dans tussen prima ballerina Igone de Jongh en Only Friends lid, Niek. Maar ook traden artiesten op als Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Berget Lewis en CB Milton. En allemaal onder leiding van Stephan Geusebroek en een 40-koppig orkest. De avond werd gepresenteerd door Humberto Tan en Esther Schouten en Johan van Streun was opnieuw de veilingmeester.

Wij willen onze grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond mede mogelijk heeft gemaakt: partners, tafelkopers, veilingkopers (en inbrengers), loterijkopers én natuurlijk alle vrijwilligers. Zonder jullie geen Benefit Night!

 

Foto’s gemaakt door Alyssa van Heyst

 

Een fantastisch voetbalfeestjeNieuws

Afgelopen dinsdag vond er een bijzonder voetbalfeestje plaats op het Friendship Sports Centre. Een team van Ajax | Only Friends heeft 2 spannende wedstrijd mogen spelen tegen Kappé en de Johan Cruijff foundation!

Eerst speelden Kappé en de Johan Cruijff foundation een spannende pot tegen elkaar, en daarna beiden tegen een team van Ajax | Only Friends.
De wedstrijden werden afgesloten met een heerlijke gezamenlijke lunch in het mooie nieuwe clubhuis!

Een dag vol mooi voetbal en vooral stralende gezichten!!
⚽😁

Start van het nieuwe seizoen!Nieuws

Deze week gaan de sporten op het Friendship Sports Centre weer van start! Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan de vernieuwde kantine van het Centre hebben we al weer bijzondere gasten gehad. Naast onze eigen topsporters van Only Friends hebben de toppers van Oranje onder 17 deze week twee keer op onze prachtige grasmat getraind, ter voorbereiding van het vierlandentoernooi in Duitsland, hoe gaaf is dat!