Benefit Weekend 2023Nieuws

De negende Benefit Night bestond dit jaar voor het eerst uit twee avonden;
Vrijdag 17 november en zaterdag 18 november ontvingen wij maar liefst 700 gasten per avond.

Zij konden genieten van prachtige optredens, heerlijk eten en ontroerende verhalen.
Samen met iedereen die het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends een warm hart toedraagt, is er een fantastische bedrag opgehaald!

Op zondag 19 november sloten we het weekend op het Friendship Sports Center af met een Magician show, onder leiding van Rob & Emiel, een bekend illusionisten duo. De line up aan artiesten was samengevoegd voor deze éénmalige en unieke show waarvan de opbrengst van de kaartverkoop ook naar het Friendship Sport Centre gaat.

Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze succesvolle avond: leveranciers, vrijwilligers, artiesten, bedrijven die kavels ter beschikking hebben gesteld, tafelkopers en hun gasten.
Deze avond wordt georganiseerd voor alle sporters met een beperking die in een veilige omgeving willen blijven sporten. De volledige opbrengst gaat ook naar hen toe. Op naar de 100 jaar!

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Magician Show op het Friendship Sports Centre!Nieuws

World class magic – amazing experience

Zondag 19 November 2023
Friendship Sports Centre

Start show: 14.00 uur

Speciaal voor het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends hebben meest illusionisten “Rob en Emiel” een unieke groep magicians samengesteld om een show te verzorgen die rechtstreeks in Las Vegas geboekt kan worden maar op 19 november “gewoon” te zien is in Amsterdam!

In deze show komen alle soorten van magie voorbij. Spectaculaire illusies, mindreading, comedy-magic en vingervlugheid van absolute wereldklasse.

Illusionist Christian Farla zal een aantal van zijn adembenemende creaties laten zien. komt met zijn diva’s of magic en heeft beloofd om zijn beste illusies mee te nemen. Ook Bianca Farla’s Showgirls of Magic zullen aanwezig zijn met waanzinnige illusies. David Severins zal u op zijn geheel eigen wijze betoveren en u krijgt een kijkje in de bizarre wereld van de altijd verrassende “Niek & Guy“.
Mortenn Christiansen uit Denemarken gooide hoge ogen op het vorige WK magic in Canada en Rob en Emiel doen hun allerbeste acts.
Deze unieke mix van magic wordt aangevuld met de onnavolgbare Hans Kazan én er is een gastoptreden van Melvin Wijkhuizen die op het NK magic 2022 de eerste G-klasse op zijn naam wist te schrijven.

Deze must-see show heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor sportclub Only Friends zodat kinderen met een beperking onbeperkt kunnen blijven sporten.

Klik hier om uw kaarten te kopen!

Kaarten 1e rang: €75,- per stuk
Kaarten 2e rang: €65,- per stuk

Locatie:
Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam
Gratis parkeren

Contact:
evenementen@friendshipsc.nl
020-3331234

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!  Zwemschool Neptunus breidt lesaanbod uitNieuws

  Wegens succes breidt onze eigen Zwemschool Neptunus haar lesaanbod uit! Ben jij op zoek naar gekwalificeerde en persoonlijke zwemles voor zoon/dochter? Dan ben je bij Neptunus aan het juiste adres!

  Vanaf september worden er ook ook zwemlessen aangeboden op onderstaande momenten:
  dinsdag 15:00-17:00 uur
  woensdag 15:00-16:00 uur
  donderdag 15:00-17:00 uur

  Op dit moment is het lesaanbod op zondag tussen 09.00 – 15.30 uur.

  Ga voor meer informatie naar https://www.zwemschool-neptunus.nl/.

  FSC start eigen zwemschool: NeptunusNieuws

  Met trots kondigen wij aan dat het Friendship Sports Centre een eigen zwemschool is gestart! De zwemschool waar je kind met plezier naar het diploma zwemt!

  Op het Centre maken al jarenlang zwempartners gebruik van het badwater door zwemlessen aan kinderen aan te bieden. Doordat er nu ruimte vrij kwam, is er besloten om een eigen zwemschool op te zetten. Collega’s Els Bijl en Monique Hogenhuis zijn hier met vol enthousiasme ingesprongen en met succes! Sinds de start enkele weken geleden groeit het aantal leden en zwemmen de kinderen met veel plezier bij deze leuke zwemschool.

  Wil je meer informatie over Zwemschool Neptunus of direct inschrijven? Neem dan snel een kijkje op de website.

  Prachtige opbrengst Benefit Night 2022Nieuws

  Op zaterdag 8 oktober was het na een afwezigheid 2 jaar eindelijk weer zover: we konden weer een Benefit Night organiseren! En iedereen had er enorm veel zin in en het werd ook een bijzondere avond met een prachtige opbrengst! Samen met iedereen die het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends een warm hart toedraagt, is er maar liefst €624.750,- opgehaald!

  Foto: Alyssa van Heyst

  Dit jaar werd onze jaarlijkse benefietavond gepresenteerd door niemand minder dan Karin Bloemen. En wat deed zij dat fantastisch! Geholpen door twee collega’s van Friends at Work, Sheneeva en Shenelva, namen zij de ruim 800 gasten mee door het bomvolle programma. Met optredens van niemand minder Tim Akkerman, CB Milton, Esther Pierweijer, Berget Lewis, Bryan B., Beatrix Pipe and Drum, en Chiara Spee. Net als voorgaande jaren werden de artiesten ondersteund door het ZO! Gospel Choir en zongen zij zelf ook nog een swingende medley. Uiteraard onder leiding van Stephan Geusebroek en zijn New Amsterdam Orchestra.

  Ook dit jaar vond er weer een veiling plaats met onze ‘huisveilingmeester’ Johan van Streun. Met zijn ervaring wist hij de veilingitems beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven, weer goed aan de man te brengen. En samen met de opbrengst van de tafelverkoop en de loterij, werd aan het eind van de avond een cheque gepresenteerd met een schitterend bedrag.

  Foto: Alyssa van Heyst

  Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze succesvolle avond: leveranciers, vrijwilligers, artiesten, bedrijven die kavels ter beschikking hebben gesteld, tafelkopers en hun gasten. Deze avond wordt georganiseerd voor alle sporters met een beperking die in een veilige omgeving willen blijven sporten. De volledige opbrengst gaat ook naar hen toe. Op naar de 100 jaar!

  Sheneeva en Chenelva bij Ivo op ZondagNieuws

  Op zondag 10 april was er een bijzonder item bij het programma Ivo op Zondag: onze toppers Sheneeva en Chenelva werden door vriend van het Friendship Sports Centre Ivo Niehe, geïnterviewd. Het is een prachtig en intiem portret geworden van deze Siamese tweeling. Ooit naar Nederland gekomen om te worden gescheiden, maar dat bleek helaas niet mogelijk. Nu leven zij volgens het motto van Bibian Mentel: denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

  Bekijk hier het item

  Virtueel zwemmen met dolfijnen start weer!Nieuws

  Binnenkort start er weer een nieuwe reeks therapiesessies ‘Virtueel zwemmen met dolfijnen’ op het Friendship Sports Centre. In samenwerking met Only Friends, Stichting SAM en The Dolphin Swim Club wordt deze baanbrekende training (8x) aangeboden.

  Al geruime tijd bestaat er een grote interesse in de therapeutische effecten van dolfijn therapiesessies. Deze training/therapie is ontwikkeld voor kinderen met autisme, syndroom van Down of aanverwante stoornissen. In de sessies wordt er ontspannen, speels en educatief geleerd en een heleboel plezier beleefd.

  Wij zijn ontzettend blij dat we deze therapie in ons zwembad kunnen aanbieden en kijken uit naar de sessies die gepland staan.

  Voor meer informatie kun je kijken op www.stichtingsam.nl of een email sturen aan info@stichtingsam.nl. Klik hier voor de flyer.

  Impressie Zwemmen met dolfijnen

  Zwembad open voor zwemlessenNieuws

  Het zwembad op het Friendship Sports Centre is open voor diverse lessen. Naar aanleiding van de recente persconferentie rondom Corona is er een aangepast zwembadprotocol opgesteld.

  Wij volgen nauwgezet de maatregelen van het RIVM en de zwembadbranche. Het bijhorende zwembadprotocol vindt u hier (versie 10.2 met ingang van 18 februari 2022).

  Het Friendship Sports Centre staat ouders weer toe om hun kinderen (indien nodig) te begeleiden naar de kleedruimte en te assisteren bij aan- en uitkleden, echter als kinderen dit zelf kunnen heeft het de voorkeur dat kinderen zich zelf aan en uitkleden.

  Nieuw op het Centre: Friendship ZwemlesNieuws

  Het Friendship Sports Centre breidt haar zwemaanbod uit. Speciaal voor kinderen met een beperking wordt op kleinschalige basis ‘Friendship Zwemles’ aangeboden.

  De Friendship Zwemles is bedoeld voor kinderen met een beperking. Kinderen die via Jeugdfonds Sport Amsterdam sporten hebben voorrang. Deze ouders kunnen hun kind via Stichting Sina opgeven. Vermeld in het opmerkingenveld dat het om een aanvraag voor kind met beperking gaat. Sport je kind niet via het Jeugdfond Sport Amsterdam, dan kun je je kind aanmelden door een e-mail te sturen naar Monique Hogenhuis via m.hogenhuis@friendshipsc.nl.

  Klik hier voor meer informatie.

  Het Friendship Sports Centre is trots dat zij de mogelijkheid bieden om te leren zwemmen aan een doelgroep die geen plek vindt in het reguliere zwemonderwijs.

  Koffie met een bijzonder verhaalNieuws

  Op het Friendship Sports Centre sporten wekelijks 2.000 mensen met een beperking, jong en oud. Verdeeld over 29 sporten is iedereen bij ons uniek met zijn/haar eigen verhaal. Bij ons geldt:

  Je bent goed zoals je bent.

  Met trots presenteren wij onze Friendship Sports Centre koffie.

  Samen met de Verdi Koffie Groep hebben wij een heerlijke en ambachtelijke koffie van hoge kwaliteit ontwikkeld. Het is een koffie met een sterk karakter door de krachtige kruidige ondertonen van onder andere kruidnagel en steranijs. De smaak wordt gekenmerkt door subtiele bitters, een licht zuurtje en een afdronk met een tintje karamel. Deze combinatie zorgt voor een complexe en complete blend. De bittergraad van de koffiebonen is laag en de intensiteit gemiddeld.

  Terwijl u geniet van deze koffie steunt u ook onze sporters.

  De koffie is per 4 stuks te koop. Een zak (bonen) weegt 1 kilo en kost €19,95 per stuk. De koffie wordt gratis bij u thuis bezorgd.

  Friends @ Work deelnemer Demi met de speciale Friendship Sports Centre koffie

  Bestellen is eenvoudig! Vul hieronder het formulier in, geef aan hoeveel pakken koffie u wilt bestellen (per 4 stuks), betaal via iDEAL en de koffie wordt door Verdi gratis naar uw huis gestuurd.

  Koffie bestellen

  • Prijs: € 79,80
  • Prijs: € 0,00 Aantal:
  • € 0,00
  • € 0,00