https://friendshipsc.nl/wp-content/themes/fsc

Het Friendship Sports Centre bij de TV ShowNieuws

Leer ons kennen! Op 12 februari 2017 was het Friendship Sports Centre te zien in de TV-Show van Ivo Niehe.

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Het Friendship Sports Centre in 30 secondenNieuws

“Steun dit mooiste centrum van de wereld voor de groep die het het hardste nodig heeft.”

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!Unieke wedstrijd Ajax op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Op vrijdag 3 augustus speelde AFC Ajax een oefenwedstrijd op het complex van het Friendship Sports Centre. Tegenstander was VfL Wolfsburg uit Duitsland. Het was voor het eerst dat Ajax een wedstrijd op het prachtige natuurveld van het Centre speelde.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld. De enige toeschouwers waren leden, begeleiders, vrijwilligers en relaties van Only Friends en het Friendship Sports Centre. Een unieke gebeurtenis dus! Ajax verloor de wedstrijd voor het oog van zo’n 400 toeschouwers met 0-3. Klik hier voor highlights van de wedstrijd.

Na de wedstrijd namen de spelers van Ajax ruimschoots de tijd om de bezoekers te voorzien van handtekeningen en natuurlijk mocht iedereen ook op de foto met zijn/haar held! Wat een prachtig einde van zo’n bijzondere avond en om zoveel blije gezichten te zien!

Een prachtige Ajax More than Friends DayNieuws

Op woensdag 4 april werd de Ajax More than Friends day op het Friendship Sports Centre gehouden! Bijna alle Ajax-1, Ajax-Vrouwen en Jong-Ajax spelers waren van de partij om met de kinderen te sporten en de benodigde handtekeningen uit te delen. Het was een zeer geslaagde dag!

 

Bekijk hieronder nog wat beelden van deze prachtige dag!

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/jongeren-met-beperking-trappen-een-balletje-met-ajax-spelers/

http://www.at5.nl/artikelen/180438/fans-met-beperking-voetballen-een-dagje-samen-met-ajax

 

VriendenLoterij Goed Geld Gala 2018Nieuws

Deze week was het Friendship Sports Centre te gast bij het Goed Geld Gala 2018 van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij steunt Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. Dit jaar ontvingen 50 goede doelen een bedrag om hun fantastische werk door te kunnen zetten!

Dankzij haar deelnemers schenkt de VriendenLoterij dit jaar 58,9 miljoen euro aan deze goede doelen. Ook het Friendship Sports Centre heeft dit jaar een schenking mogen ontvangen en daar zijn we de VriendenLoterij ontzettend dankbaar voor!!

 

Moederdagconcert op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Op zondag 13 mei 2018 is het moederdag en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

Vier daarom op het Friendship Sports Centre een onvergetelijke moederdag: een heerlijke brunch en een concert van Bryan B & Friends (deze fantastische zanger trad ook op tijdens de laatste Benefit Night)!

Dus geniet samen met ons van deze dag en steun daarmee het mooiste sportcentrum ter wereld!

Reserveer je tafel snel door een mail te sturen naar: evenementen@friendshipsc.nl (75 euro per persoon)
De opbrengst van deze mooie dag gaat naar het Centre!

 

 

Nieuw op het Friendship Sports Centre: Zorg voor FriendsNieuws

Zigzag Zorg voor Friends en het Friendship Sports Centre, samen sterk voor kinderen en jongeren met een beperking

Zigzag biedt vanaf 1 april 2018 “Zorg voor Friends”,  de ideale oplossing om de tijd tussen school en sport voor kinderen en jongeren met een beperking te overbruggen. Vandaag is hiertoe de overeenkomst ondertekend tussen Zigzag, directeur Petra de Jong en het Friendship Sports Centre, Algemeen directeur Etienne Spee, in bijzijn van Ingrid Keemink, directeur Zigzag, Dennis Gebbink directeur/oprichter van Only Friends en Els Bijl, Senior Beleidsmedewerker Sport en Operationele Zaken van het Centre.

Het Friendship Sports Centre, het huis van Sportclub Only Friends, het enige sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking, zocht, samen met Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg en Only Friends naar een ideale oplossing om de tijd tussen school en sport soepel te overbruggen. Vanaf 1 april 2018 biedt Zigzag “Zorg voor Friends”. Professioneel begeleide activiteiten en spel voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. De ideale oplossing om ouders uit Amsterdam en omgeving, zorg uit handen te nemen voordat de sportactiviteit van hun kind bij Only Friends begint.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar http://www.zorgvoorfriends.nl/ of u kunt mailen naar info@zorgvoorfriends.nl.

Friendship Sports Centre eerste Sportcentrum met Keurmerk Veiligvoedsel.nl.Nieuws

Op donderdag 7 december heeft het Friendship Sports Centre als eerste sportcentrum in Nederland het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. De directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, Gert-Jan Hemmers, overhandigde het certificaat aan onze chef-kok, Peter Bak. Met het behaalde cijfer 9,6 is het Friendship Sports Centre niet alleen het eerste sportcentrum met dit keurmerk, maar heeft het tevens het hoogste cijfer van Nederland. Het FSC heeft daarme de beste horeca-keuken van Nederland!

Om het keurmerk te behalen is het Friendship Sports Centre op ruim 330 punten gecontroleerd en hebben medewerkers de HACCP cursus gevolgd en hebben zij deze ook met een ruim voldoende afgesloten: gefeliciteerd!

Uitreiking certificaat veiligvoedsel.nl

 

28 januari 2018: Amsterdam World Ergohead op het Friendship Sports CentreNieuws

Op zondag 28 januari 2018 is het weer zover. Dan vindt de 21e editie van de Amsterdam World Ergohead plaats op het Friendship Sports Centre. De Amsterdam World Ergohead is dé indoor roei wedstrijd over lange afstand.

De deelnemers die zich inschrijven voor dit evenement steunen daarmee het Friendship Sports Centre (€2,- per inschrijving). En het event is voor iedereen: van beginner tot topsporter! Je kunt deelnemen aan één van de 43 velden. Er zijn ook velden voor sporters met een beperking.

Schrijf je dus snel in via de website en hopelijk zien we je op 28 januari op het Friendship Sports Centre!

Benefit Night ’17Nieuws

Wat een ge-wel-dig-e avond was het, de Benefit Night ’17 op zaterdag 4 november!

Deze bijzondere jubileumeditie van de Benefit Night was niet mogelijk geweest zonder de inzet van:

Ivo Niehe, Humberto Tan, Esther Schouten, Stephan Geusebroek, Leona Philippo, Bryan B., Esther Pierweijer, The New Gospel Sensation, Rocq-E Harrell, het dansteam van het ROC van Amsterdam, het streetdanceteam van Only Friends, Friends at Work, Lex de Lang, GSA, Héman, Disposables.bio, Kesbeke, de vrijwilligers van Only Friends, de vrijwilligers van ABN Amro, de dames van Qui Vive en de aanbieders van de veiling- en loterij items.

Aan alle tafelkopers en gasten ontzettend bedankt, namens het Friendship Sports Centre en sportclub Only Friends!

Lucky Ajax en IBC openen nieuwe voetbalveldNieuws

Lucky Ajax wint van IBC met 24 tegen 4 de eerste wedstrijd op het volledig gerenoveerde voetbalveld van het Friendship Sports Centre. IBC is de grootste media vakbeurs ter wereld die ieder jaar plaatsvindt in de RAI in Amsterdam, en organiseerde de wedstrijd om haar 50-jarig bestaan te vieren. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar het Friendship Sports Centre en de Edwin van der sar Foundation. Edwin van der Sar zelf stond op doel aan de kant van Lucky Ajax. Verder versterkten ook o.a. mister Ajax himself, Sjaak Swart, John Heitinga, John Bosman, Richard Witschge, Angelos Charisteas, Kiki Musampa en Aron Winter het team van Lucky Ajax. In de rust speelde het selectieteam van Only Friends een korte wedstrijd tegen een team dat oor de RAI was samengesteld. Het was een feestelijke opening waarin sport, blijdschap en vriendschap centraal stonden. En dat is precies waar het op het Friendship Sports Centre en bij Only Friends om draait.