https://friendshipsc.nl/wp-content/themes/fsc

Het Friendship Sports Centre bij de TV ShowNieuws

Leer ons kennen! Op 12 februari 2017 was het Friendship Sports Centre te zien in de TV-Show van Ivo Niehe.

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Het Friendship Sports Centre in 30 secondenNieuws

“Steun dit mooiste centrum van de wereld voor de groep die het het hardste nodig heeft.”

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!Amsterdam World Ergohead – 20 januari 2019Nieuws

Op zondag 20 januari 2019 vindt de 22e editie van de Amsterdam World Ergohead plaats op het Friendship Sports Centre. De Amsterdam World Ergohead is dé indoor roei wedstrijd over lange afstand.

De deelnemers die zich inschrijven voor dit evenement steunen daarmee het Friendship Sports Centre (€2,- per inschrijving*). En het event is voor iedereen: van beginner tot topsporter! Je kunt deelnemen aan één van de 52 velden. Er zijn ook velden voor sporters met een beperking.

Schrijf je dus snel in via de website en hopelijk zien we je op 20 januari op het Friendship Sports Centre! Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn de organisatie natuurlijk ontzettend dankbaar dat zij opnieuw voor dit prachtige Centre als locatie hebben gekozen én dat er per deelnemer een bijdrage wordt afgestaan aan ons. We gaan er met elkaar een prachtige dag van maken!

 

Zesde Benefit Night een groot succes!Nieuws

Op zaterdag 10 november vond de zesde Benefit Night plaats. Na maandenlange voorbereiding ontvingen wij, samen met Only Friends, meer dan 700 gasten voor een avond bomvol entertainment, een heerlijk zelfgemaakt diner en natuurlijk de veiling en de loterij. Aan het einde van de avond werd de opbrengst van €656.570,- bekendgemaakt. Wow!

De sporthal was opnieuw omgetoverd tot een prachtige zaal met 72 tafels met elk 10 gasten. Boven op de omloop namen deelnemers van Friends @ Work en leden van het E- en H Hockeyteam plaats om ook deze bijzondere avond mee te beleven. Want bijzonder was het!

De avond werd geopend met een prachtige dans tussen prima ballerina Igone de Jongh en Only Friends lid, Niek. Maar ook traden artiesten op als Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Berget Lewis en CB Milton. En allemaal onder leiding van Stephan Geusebroek en een 40-koppig orkest. De avond werd gepresenteerd door Humberto Tan en Esther Schouten en Johan van Streun was opnieuw de veilingmeester.

Wij willen onze grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond mede mogelijk heeft gemaakt: partners, tafelkopers, veilingkopers (en inbrengers), loterijkopers én natuurlijk alle vrijwilligers. Zonder jullie geen Benefit Night!

 

Foto’s gemaakt door Alyssa van Heyst

 

Een fantastisch voetbalfeestjeNieuws

Afgelopen dinsdag vond er een bijzonder voetbalfeestje plaats op het Friendship Sports Centre. Een team van Ajax | Only Friends heeft 2 spannende wedstrijd mogen spelen tegen Kappé en de Johan Cruijff foundation!

Eerst speelden Kappé en de Johan Cruijff foundation een spannende pot tegen elkaar, en daarna beiden tegen een team van Ajax | Only Friends.
De wedstrijden werden afgesloten met een heerlijke gezamenlijke lunch in het mooie nieuwe clubhuis!

Een dag vol mooi voetbal en vooral stralende gezichten!!
⚽😁

Start van het nieuwe seizoen!Nieuws

Deze week gaan de sporten op het Friendship Sports Centre weer van start! Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan de vernieuwde kantine van het Centre hebben we al weer bijzondere gasten gehad. Naast onze eigen topsporters van Only Friends hebben de toppers van Oranje onder 17 deze week twee keer op onze prachtige grasmat getraind, ter voorbereiding van het vierlandentoernooi in Duitsland, hoe gaaf is dat!

 

 

Personeelstrainingen op het FSC!Nieuws

Dankzij de AED-BHV en de AAV groep is het personeel van het Friendship Sports Centre weer helemaal op de hoogte. De bedrijven hebben ons zowel een BHV training als een brandtraining aangeboden, waardoor we weer allemaal in goede handen zijn op het Centre. Bedankt!

 

Verbouwing op het FSC!Nieuws

In de vakantie heeft het Friendship Sports Centre niet stil gestaan! Er wordt keihard gewerkt aan een metamorfose van het clubhuis, en het wordt fantastisch. Over een paar weekjes is de vakantie weer voorbij en is iedereen welkom op een prachtig vernieuwd Centre.

 

Unieke wedstrijd Ajax op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Op vrijdag 3 augustus speelde AFC Ajax een oefenwedstrijd op het complex van het Friendship Sports Centre. Tegenstander was VfL Wolfsburg uit Duitsland. Het was voor het eerst dat Ajax een wedstrijd op het prachtige natuurveld van het Centre speelde.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld. De enige toeschouwers waren leden, begeleiders, vrijwilligers en relaties van Only Friends en het Friendship Sports Centre. Een unieke gebeurtenis dus! Ajax verloor de wedstrijd voor het oog van zo’n 400 toeschouwers met 0-3. Klik hier voor highlights van de wedstrijd.

Na de wedstrijd namen de spelers van Ajax ruimschoots de tijd om de bezoekers te voorzien van handtekeningen en natuurlijk mocht iedereen ook op de foto met zijn/haar held! Wat een prachtig einde van zo’n bijzondere avond en om zoveel blije gezichten te zien!

Een prachtige Ajax More than Friends DayNieuws

Op woensdag 4 april werd de Ajax More than Friends day op het Friendship Sports Centre gehouden! Bijna alle Ajax-1, Ajax-Vrouwen en Jong-Ajax spelers waren van de partij om met de kinderen te sporten en de benodigde handtekeningen uit te delen. Het was een zeer geslaagde dag!

 

Bekijk hieronder nog wat beelden van deze prachtige dag!

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/jongeren-met-beperking-trappen-een-balletje-met-ajax-spelers/

http://www.at5.nl/artikelen/180438/fans-met-beperking-voetballen-een-dagje-samen-met-ajax

 

VriendenLoterij Goed Geld Gala 2018Nieuws

Deze week was het Friendship Sports Centre te gast bij het Goed Geld Gala 2018 van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij steunt Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. Dit jaar ontvingen 50 goede doelen een bedrag om hun fantastische werk door te kunnen zetten!

Dankzij haar deelnemers schenkt de VriendenLoterij dit jaar 58,9 miljoen euro aan deze goede doelen. Ook het Friendship Sports Centre heeft dit jaar een schenking mogen ontvangen en daar zijn we de VriendenLoterij ontzettend dankbaar voor!!