Reserveer nu uw tafel voor de Benefit Night 2024!Nieuws

Wilt u deelnemen aan een avond vol plezier en betekenis? Reserveer dan nu uw tafel voor onze jaarlijkse Benefit Night! Geniet van een onvergetelijke avond gevuld met entertainment, lekker eten en de mogelijkheid om bij te dragen aan een goed doel door mee te doen aan onze veiling.

Datum: Vrijdag 15 & Zaterdag 16 November 2024

Locatie: Friendship Sports Centre, Beemsterstraat 652, 1027 ED, Amsterdam

Met uw reservering steunt u de leden van Only Friends, maar ook de vele andere doelgroepen die gebruik maken van het Friendship Sports Centre. Mede dankzij uw bijdrage kunnen zij blijven sporten op dit unieke sportcomplex.

Het belooft weer een prachtige avond te worden die we graag samen met u beleven!
Een tafel voor tien personen kost €4000,- excl. BTW.

Reserveer nu uw tafel via deze link, die u naar een aparte reserveringspagina brengt. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijzondere avond!

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Kom vergaderen op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Naast het organiseren van evenementen, kunt u op het Friendship Sports Centre ook terecht voor vergaderingen. En terwijl u aan het vergaderen bent, steunt u het Centre; en daarmee verrijkt u het leven van mensen met een beperking.

Kunt u een mooiere manier van vergaderen bedenken?

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor hele grote tot kleinere groepen. Ook verzorgen wij de lunch en/of een diner voor uw gezelschap. Neem alvast een kijkje op het centre via deze video.

Neem contact met ons op via e-mail: evenementen@friendshipsc.nl of bel ons op werkdagen op 020-3331234 of vul onderstaande formulier in

Aanvraag vergadering

Wat voor een ruimte zoek je, heb je al een programma? We kunnen je sneller helpen als we weten waar je naar op zoek bent!

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!  Horecava 2024Nieuws

  Afgelopen dagen stonden we met Friends bakery & snacks op de Horecava in de Amsterdam RAI om meer aandacht te vragen voor onze ‘kroketten en bitterballen met een verhaal’.

  Ook de jongeren van Friends @ Work stonden hier om bezoekers kennis te laten maken met onze heerlijke snacks. Het was een groot succes en binnenkort volgt meer informatie over deze heerlijke snacks!

  Jumping Amsterdam 25-28 januari 2024Nieuws

  Van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2024 zijn de beste springpaarden ter wereld te vinden bij Jumping Amsterdam in de Amsterdam RAI.

  Jumping Amsterdam staat voor topsport en daarom hebben zij Only Friends en het Friendship Sports Centre ook dit jaar weer als goed doel gekoppeld aan hun evenement. We zijn daar uiteraard erg dankbaar voor!

  Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. De mondiale top uit de dressuur- en springsport reist in januari weer af naar onze hoofdstad. Voor meer informatie: Jumping Amsterdam

  Benefit Weekend 2023Nieuws

  De negende Benefit Night bestond dit jaar voor het eerst uit twee avonden;
  Vrijdag 17 november en zaterdag 18 november ontvingen wij maar liefst 700 gasten per avond.

  Zij konden genieten van prachtige optredens, heerlijk eten en ontroerende verhalen.
  Samen met iedereen die het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends een warm hart toedraagt, is er een fantastische bedrag opgehaald!

  Op zondag 19 november sloten we het weekend op het Friendship Sports Center af met een Magician show, onder leiding van Rob & Emiel, een bekend illusionisten duo. De line up aan artiesten was samengevoegd voor deze éénmalige en unieke show waarvan de opbrengst van de kaartverkoop ook naar het Friendship Sport Centre gaat.

  Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze succesvolle avond: leveranciers, vrijwilligers, artiesten, bedrijven die kavels ter beschikking hebben gesteld, tafelkopers en hun gasten.
  Deze avond wordt georganiseerd voor alle sporters met een beperking die in een veilige omgeving willen blijven sporten. De volledige opbrengst gaat ook naar hen toe. Op naar de 100 jaar!

  Magician Show op het Friendship Sports Centre!Nieuws

  World class magic – amazing experience

  Zondag 19 November 2023
  Friendship Sports Centre

  Start show: 14.00 uur

  Speciaal voor het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends hebben meest illusionisten “Rob en Emiel” een unieke groep magicians samengesteld om een show te verzorgen die rechtstreeks in Las Vegas geboekt kan worden maar op 19 november “gewoon” te zien is in Amsterdam!

  In deze show komen alle soorten van magie voorbij. Spectaculaire illusies, mindreading, comedy-magic en vingervlugheid van absolute wereldklasse.

  Illusionist Christian Farla zal een aantal van zijn adembenemende creaties laten zien. komt met zijn diva’s of magic en heeft beloofd om zijn beste illusies mee te nemen. Ook Bianca Farla’s Showgirls of Magic zullen aanwezig zijn met waanzinnige illusies. David Severins zal u op zijn geheel eigen wijze betoveren en u krijgt een kijkje in de bizarre wereld van de altijd verrassende “Niek & Guy“.
  Mortenn Christiansen uit Denemarken gooide hoge ogen op het vorige WK magic in Canada en Rob en Emiel doen hun allerbeste acts.
  Deze unieke mix van magic wordt aangevuld met de onnavolgbare Hans Kazan én er is een gastoptreden van Melvin Wijkhuizen die op het NK magic 2022 de eerste G-klasse op zijn naam wist te schrijven.

  Deze must-see show heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor sportclub Only Friends zodat kinderen met een beperking onbeperkt kunnen blijven sporten.

  Klik hier om uw kaarten te kopen!

  Kaarten 1e rang: €75,- per stuk
  Kaarten 2e rang: €65,- per stuk

  Locatie:
  Friendship Sports Centre
  Beemsterstraat 652
  1027 ED Amsterdam
  Gratis parkeren

  Contact:
  evenementen@friendshipsc.nl
  020-3331234

  Zwemschool Neptunus breidt lesaanbod uitNieuws

  Wegens succes breidt onze eigen Zwemschool Neptunus haar lesaanbod uit! Ben jij op zoek naar gekwalificeerde en persoonlijke zwemles voor zoon/dochter? Dan ben je bij Neptunus aan het juiste adres!

  Vanaf september worden er ook ook zwemlessen aangeboden op onderstaande momenten:
  dinsdag 15:00-17:00 uur
  woensdag 15:00-16:00 uur
  donderdag 15:00-17:00 uur

  Op dit moment is het lesaanbod op zondag tussen 09.00 – 15.30 uur.

  Ga voor meer informatie naar https://www.zwemschool-neptunus.nl/.

  FSC start eigen zwemschool: NeptunusNieuws

  Met trots kondigen wij aan dat het Friendship Sports Centre een eigen zwemschool is gestart! De zwemschool waar je kind met plezier naar het diploma zwemt!

  Op het Centre maken al jarenlang zwempartners gebruik van het badwater door zwemlessen aan kinderen aan te bieden. Doordat er nu ruimte vrij kwam, is er besloten om een eigen zwemschool op te zetten. Collega’s Els Bijl en Monique Hogenhuis zijn hier met vol enthousiasme ingesprongen en met succes! Sinds de start enkele weken geleden groeit het aantal leden en zwemmen de kinderen met veel plezier bij deze leuke zwemschool.

  Wil je meer informatie over Zwemschool Neptunus of direct inschrijven? Neem dan snel een kijkje op de website.

  Prachtige opbrengst Benefit Night 2022Nieuws

  Op zaterdag 8 oktober was het na een afwezigheid 2 jaar eindelijk weer zover: we konden weer een Benefit Night organiseren! En iedereen had er enorm veel zin in en het werd ook een bijzondere avond met een prachtige opbrengst! Samen met iedereen die het Friendship Sports Centre en Sportclub Only Friends een warm hart toedraagt, is er maar liefst €624.750,- opgehaald!

  Foto: Alyssa van Heyst

  Dit jaar werd onze jaarlijkse benefietavond gepresenteerd door niemand minder dan Karin Bloemen. En wat deed zij dat fantastisch! Geholpen door twee collega’s van Friends at Work, Sheneeva en Shenelva, namen zij de ruim 800 gasten mee door het bomvolle programma. Met optredens van niemand minder Tim Akkerman, CB Milton, Esther Pierweijer, Berget Lewis, Bryan B., Beatrix Pipe and Drum, en Chiara Spee. Net als voorgaande jaren werden de artiesten ondersteund door het ZO! Gospel Choir en zongen zij zelf ook nog een swingende medley. Uiteraard onder leiding van Stephan Geusebroek en zijn New Amsterdam Orchestra.

  Ook dit jaar vond er weer een veiling plaats met onze ‘huisveilingmeester’ Johan van Streun. Met zijn ervaring wist hij de veilingitems beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven, weer goed aan de man te brengen. En samen met de opbrengst van de tafelverkoop en de loterij, werd aan het eind van de avond een cheque gepresenteerd met een schitterend bedrag.

  Foto: Alyssa van Heyst

  Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze succesvolle avond: leveranciers, vrijwilligers, artiesten, bedrijven die kavels ter beschikking hebben gesteld, tafelkopers en hun gasten. Deze avond wordt georganiseerd voor alle sporters met een beperking die in een veilige omgeving willen blijven sporten. De volledige opbrengst gaat ook naar hen toe. Op naar de 100 jaar!

  Sheneeva en Chenelva bij Ivo op ZondagNieuws

  Op zondag 10 april was er een bijzonder item bij het programma Ivo op Zondag: onze toppers Sheneeva en Chenelva werden door vriend van het Friendship Sports Centre Ivo Niehe, geïnterviewd. Het is een prachtig en intiem portret geworden van deze Siamese tweeling. Ooit naar Nederland gekomen om te worden gescheiden, maar dat bleek helaas niet mogelijk. Nu leven zij volgens het motto van Bibian Mentel: denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

  Bekijk hier het item