https://friendshipsc.nl/wp-content/themes/fsc

Het Friendship Sports Centre bij de TV ShowNieuws

Leer ons kennen! Op 12 februari 2017 was het Friendship Sports Centre te zien in de TV-Show van Ivo Niehe.

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Het Friendship Sports Centre in 30 secondenNieuws

“Steun dit mooiste centrum van de wereld voor de groep die het het hardste nodig heeft.”

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!Een fantastisch voetbalfeestjeNieuws

Afgelopen dinsdag vond er een bijzonder voetbalfeestje plaats op het Friendship Sports Centre. Een team van Ajax | Only Friends heeft 2 spannende wedstrijd mogen spelen tegen Kappé en de Johan Cruijff foundation!

Eerst speelden Kappé en de Johan Cruijff foundation een spannende pot tegen elkaar, en daarna beiden tegen een team van Ajax | Only Friends.
De wedstrijden werden afgesloten met een heerlijke gezamenlijke lunch in het mooie nieuwe clubhuis!

Een dag vol mooi voetbal en vooral stralende gezichten!!
⚽😁

Start van het nieuwe seizoen!Nieuws

Deze week gaan de sporten op het Friendship Sports Centre weer van start! Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan de vernieuwde kantine van het Centre hebben we al weer bijzondere gasten gehad. Naast onze eigen topsporters van Only Friends hebben de toppers van Oranje onder 17 deze week twee keer op onze prachtige grasmat getraind, ter voorbereiding van het vierlandentoernooi in Duitsland, hoe gaaf is dat!

 

 

Personeelstrainingen op het FSC!Nieuws

Dankzij de AED-BHV en de AAV groep is het personeel van het Friendship Sports Centre weer helemaal op de hoogte. De bedrijven hebben ons zowel een BHV training als een brandtraining aangeboden, waardoor we weer allemaal in goede handen zijn op het Centre. Bedankt!

 

Verbouwing op het FSC!Nieuws

In de vakantie heeft het Friendship Sports Centre niet stil gestaan! Er wordt keihard gewerkt aan een metamorfose van het clubhuis, en het wordt fantastisch. Over een paar weekjes is de vakantie weer voorbij en is iedereen welkom op een prachtig vernieuwd Centre.

 

Unieke wedstrijd Ajax op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Op vrijdag 3 augustus speelde AFC Ajax een oefenwedstrijd op het complex van het Friendship Sports Centre. Tegenstander was VfL Wolfsburg uit Duitsland. Het was voor het eerst dat Ajax een wedstrijd op het prachtige natuurveld van het Centre speelde.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld. De enige toeschouwers waren leden, begeleiders, vrijwilligers en relaties van Only Friends en het Friendship Sports Centre. Een unieke gebeurtenis dus! Ajax verloor de wedstrijd voor het oog van zo’n 400 toeschouwers met 0-3. Klik hier voor highlights van de wedstrijd.

Na de wedstrijd namen de spelers van Ajax ruimschoots de tijd om de bezoekers te voorzien van handtekeningen en natuurlijk mocht iedereen ook op de foto met zijn/haar held! Wat een prachtig einde van zo’n bijzondere avond en om zoveel blije gezichten te zien!

Een prachtige Ajax More than Friends DayNieuws

Op woensdag 4 april werd de Ajax More than Friends day op het Friendship Sports Centre gehouden! Bijna alle Ajax-1, Ajax-Vrouwen en Jong-Ajax spelers waren van de partij om met de kinderen te sporten en de benodigde handtekeningen uit te delen. Het was een zeer geslaagde dag!

 

Bekijk hieronder nog wat beelden van deze prachtige dag!

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/jongeren-met-beperking-trappen-een-balletje-met-ajax-spelers/

http://www.at5.nl/artikelen/180438/fans-met-beperking-voetballen-een-dagje-samen-met-ajax

 

VriendenLoterij Goed Geld Gala 2018Nieuws

Deze week was het Friendship Sports Centre te gast bij het Goed Geld Gala 2018 van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij steunt Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. Dit jaar ontvingen 50 goede doelen een bedrag om hun fantastische werk door te kunnen zetten!

Dankzij haar deelnemers schenkt de VriendenLoterij dit jaar 58,9 miljoen euro aan deze goede doelen. Ook het Friendship Sports Centre heeft dit jaar een schenking mogen ontvangen en daar zijn we de VriendenLoterij ontzettend dankbaar voor!!

 

Moederdagconcert op het Friendship Sports Centre!Nieuws

Op zondag 13 mei 2018 is het moederdag en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

Vier daarom op het Friendship Sports Centre een onvergetelijke moederdag: een heerlijke brunch en een concert van Bryan B & Friends (deze fantastische zanger trad ook op tijdens de laatste Benefit Night)!

Dus geniet samen met ons van deze dag en steun daarmee het mooiste sportcentrum ter wereld!

Reserveer je tafel snel door een mail te sturen naar: evenementen@friendshipsc.nl (75 euro per persoon)
De opbrengst van deze mooie dag gaat naar het Centre!

 

 

Nieuw op het Friendship Sports Centre: Zorg voor FriendsNieuws

Zigzag Zorg voor Friends en het Friendship Sports Centre, samen sterk voor kinderen en jongeren met een beperking

Zigzag biedt vanaf 1 april 2018 “Zorg voor Friends”,  de ideale oplossing om de tijd tussen school en sport voor kinderen en jongeren met een beperking te overbruggen. Vandaag is hiertoe de overeenkomst ondertekend tussen Zigzag, directeur Petra de Jong en het Friendship Sports Centre, Algemeen directeur Etienne Spee, in bijzijn van Ingrid Keemink, directeur Zigzag, Dennis Gebbink directeur/oprichter van Only Friends en Els Bijl, Senior Beleidsmedewerker Sport en Operationele Zaken van het Centre.

Het Friendship Sports Centre, het huis van Sportclub Only Friends, het enige sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking, zocht, samen met Zigzag, verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg en Only Friends naar een ideale oplossing om de tijd tussen school en sport soepel te overbruggen. Vanaf 1 april 2018 biedt Zigzag “Zorg voor Friends”. Professioneel begeleide activiteiten en spel voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. De ideale oplossing om ouders uit Amsterdam en omgeving, zorg uit handen te nemen voordat de sportactiviteit van hun kind bij Only Friends begint.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar http://www.zorgvoorfriends.nl/ of u kunt mailen naar info@zorgvoorfriends.nl.