Zwembad deels weer geopendNieuws

Er mag weer (deels) worden gezwommen op het Friendship Sports Centre.

Voor het gebruik van het zwembad op het Friendship Sports Centre is er een zwembad protocol opgesteld. Het protocol vindt u hier.

Daarnaast volgen wij het dringende advies vanuit het kabinet op, om in de publieke binnenruimte een mondkapje te dragen. Op het Friendship Sports Centre hebben wij diverse uitingen hangen om de gasten daarop te wijzen.

Vanwege de maatregelen is ons Clubhuis en bijhorende horeca tijdelijk gesloten.

Als de kinderen van Only Friends trainen, schijnt altijd de zon. Ik weet gewoon dat ze hier even alles vergeten. (Dennis Gebbink)

Maverick Advocaten nieuwe Special FriendNieuws

Wij zijn ontzettend blij dat wij Maverick Advocaten mogen verwelkomen als nieuwe Special Friend van het Friendship Sports Centre.

Maverick Advocaten heeft zichzelf als doel gesteld “daar waar mogelijk een positief verschil te maken en ondersteunen om die reden actief lokale projecten.”

Lees meer over hun maatschappelijke betrokkenheid bij onder meer het Friendship Sports Centre op hun website.

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen!  Artikel in De TelegraafNieuws

  Met trots delen wij dit mooie artikel dat vandaag (donderdag 21 januari) in De Telegraaf is verschenen.

  Over de moeilijke periode die Only Friends doormaakt omdat de leden niet kunnen sporten, maar ook de financiële tegenslag door Corona.

  Maar we blijven optimistisch over de toekomst: “Kin omhoog, borst vooruit en gezond verstand!”

  We slaan ons hier doorheen. Met elkaar en voor elkaar!

  Mondkapjesplicht per 1 december 2020Nieuws

  Vanaf dinsdag 1 december 2020 is het verplicht om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes. Dat geldt ook voor het Friendship Sports Centre. Speciaal voor zwembadgebruikers is er een protocol opgesteld. Die kunt u hier downloaden.

  De mondkapjesplicht geldt in eerste instantie voor een periode van 3 maanden. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid.

  Terugblik Benefit Night 2019Nieuws

  KLIK HIER

  Op zaterdag 7 november 2020 zou eigenlijk de achtste Benefit Night plaatsvinden en zouden we samen het jubileumjaar van het Friendship Sports Centre (10 jaar) en Sportclub Only Friends (20 jaar) uitgebreid vieren. Helaas is dat niet mogelijk. Maar we willen toch graag met u samen zijn.

  Via onze playlist op YouTube kunt u opnieuw genieten van de Benefit Night van 2019. Beleef de prachtige interviews, de schitterende nummers en de emotie van deze avond nogmaals.

  We wensen u veel kijkplezier!

  Koop unieke foto en steun het Friendship Sports CentreNieuws

  Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van het Friendship Sports Centre is er een unieke foto te koop. Gemaakt door Humberto Tan en geïnspireerd op de beroemde Ajaxfoto van Paul Huf uit 1967, poseren 4 leden van Sportclub Only Friends voor de camera.

  In slechts beperkte oplage (100 stuks) is deze bijzondere foto te koop voor €1.000,-. Vul onderstaand formulier in om de foto te bestellen. De foto wordt ingelijst (40 x 50cm), is voorzien van een uniek nummer én wordt gesigneerd door Humberto Tan. Neem voor meer informatie contact op via info@friendshipsc.nl of bel met 020 333 1234.

  Foto's bestellen

  • Prijs: € 1.000,00 Aantal:

  Koffie met een bijzonder verhaalNieuws

  Op het Friendship Sports Centre sporten wekelijks 2.000 mensen met een beperking, jong en oud. Verdeeld over 25 sporten is iedereen bij ons uniek met zijn/haar eigen verhaal. Bij ons geldt:

  Je bent goed zoals je bent.

  Met trots presenteren wij onze Friendship Sports Centre koffie.

  Samen met de Verdi Koffie Groep hebben wij een heerlijke en ambachtelijke koffie van hoge kwaliteit ontwikkeld. Het is een koffie met een sterk karakter door de krachtige kruidige ondertonen van onder andere kruidnagel en steranijs. De smaak wordt gekenmerkt door subtiele bitters, een licht zuurtje en een afdronk met een tintje karamel. Deze combinatie zorgt voor een complexe en complete blend. De bittergraad van de koffiebonen is laag en de intensiteit gemiddeld.

  Terwijl u geniet van deze koffie steunt u ook onze sporters.

  De koffie is per 4 stuks te koop. Een zak (bonen) weegt 1 kilo en kost €18,10 per stuk. De koffie wordt gratis bij u thuis bezorgd.

  Friends @ Work deelnemer Demi met de speciale Friendship Sports Centre koffie

  Bestellen is eenvoudig! Vul hieronder het formulier in, geef aan hoeveel pakken koffie u wilt bestellen (per 4 stuks), betaal via iDEAL en de koffie wordt door Verdi gratis naar uw huis gestuurd.

  Koffie bestellen

  • Prijs: € 72,40 Aantal:

  Virtueel zwemmen met dolfijnen start weer!Nieuws

  Op zaterdag 22 augustus 2020 start er weer een nieuwe reeks therapiesessies ‘Virtueel zwemmen met dolfijnen’ op het Friendship Sports Centre. In samenwerking met Only Friends, Stichting SAM en The Dolphin Swim Club wordt deze baanbrekende training (6x) aangeboden.

  Al geruime tijd bestaat er een grote interesse in de therapeutische effecten van dolfijn therapiesessies. Deze training/therapie is ontwikkeld voor kinderen met autisme, syndroom van Down of aanverwante stoornissen. In de sessies wordt er ontspannen, speels en educatief geleerd en een heleboel plezier beleefd.

  Wij zijn ontzettend blij dat we deze therapie in ons zwembad kunnen aanbieden en kijken uit naar de sessies die gepland staan, startende op 22 augustus.

  Voor meer informatie kunt u kijken op www.stichtingsam.nl of een email sturen aan info@stichtingsam.nl. Klik hier voor de flyer.

  Impressie Zwemmen met dolfijnen

  Broeks Events nieuwe Special FriendNieuws

  Organisatiebureau Broeks Events is een nieuwe Special Friend van het Friendship Sports Centre. En daar zijn we ontzettend blij mee!

  Broeks Events is al langer een trouwe samenwerkingspartner op het gebied van (grote) evenementen. Het bureau organiseert teamdagen en bedrijfsuitjes en zo ook op onze mooie accommodatie. En nu zijn ze ook Special Friend geworden en hebben zij hun eigen sponsorbord langs de velden hangen.

  Bent u ook geïnteresseerd om Special Friend van het Friendship Sports Centre te worden? Lees dan hier meer informatie of neem contact met ons op via 020 333 1234.

  Events en COVID-19Nieuws

  Het Friendship Sports Centre is open voor zowel sporters als voor het bedrijfsleven. Wij mogen groepen tot maximaal 30 personen ontvangen. Uiteraard worden de maatregelen nageleefd en houden we anderhalve meter afstand.

  Speciaal voor het organiseren van events op het Friendship Sports Centre, is er een protocol opgesteld. Alle informatie rondom COVID-19 en evenementen, is hier te vinden.

  Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op. Dat kan via evenementen@friendshipsc.nl of telefonisch op 0202 333 1234.